BIST 10.723
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,02
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Parti kenti CHP köyleri dolaşıyor!

'Evet' 'hayır' yarışı tam gaz sürüyor..AK Parti şehirde, CHP köylerde..!

Abone ol

Uşak'ta AK Parti ve CHP'nin referandum yarışı hızlı sürüyor. Partilerin milletvekilleri, il başkanları, üyeleri kurum kuruluş, köy, bucak gezerek halktan destek istiyor. AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper, toplumun büyük kesiminin Anayasa Değişikliği Paketi'ne olumlu gözle baktığını söylüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanı İsmail Demirel ise referandum çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek pakete neden ‘hayır’ denmesi gerektiğini halka anlattıklarını belirtiyor.

AK PARTİ ŞEHİRDEYDİ!
AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper, AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, Nuri Uslu ve beraberindeki bazı partililer referandum gezileri kapsamında başlattıkları ziyaretleri sürdürüyor. PTT Dağıtım Personeli, Ziraat Aletleri ve Tamircileri Odası, Uşak Haber Gazetesi, ART Televizyonu ile Memur Sen İl temsilciliği'ni ziyaret eden İl Başkanı Hilmi Alper, Milletvekilleri Nuri Uslu ve Mustafa Çetin ile Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir, 12 Eylül referandumunda ‘evet’ oyu istedi.

'SİVİL ANAYASA YOLDA'
AK Parti uşak İl Başkanı Hilmi Alper, ''Değişiklik paketi ile ilgili meclisteki görüşmeler halkın gözü önünde yaşandı. Bizi uzlaşmadan uzak gibi gösterenlerin sergilediği tavır ve milletvekillerine yaptıkları baskılar günlerce konuşuldu. Mecliste oy kullanmayı dahi cesaret edemeyen ana muhalefet partisi meydanlarda paketi eleştiriyor. Hükümetimiz sivil bir anayasa oluşturmak için elinden gelen gayreti göstermektedir. Hazırlanan Anayasa değişiklik paketi bir başlangıçtır. Toplumun ihtiyaçları doğrultusunda yeni düzenlemeler yapılacaktır.”

CHP KÖY KÖY DOLAŞIYOR!
AK Parti gibi CHP'de boş durmuyor. Uşak CHP İl Başkanı İsmail Demirel, teşkilat olarak köy köy mahalle mahalle gezerek çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Referandumda Uşak’tan ‘hayır’ oyu çıkacağına inandıklarını kaydeden İsmail Demirel şunları söyledi; “Referandum öncesi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Referandum ile ilgili kitapçıkları halkımıza dağıtarak iktidarın gizli hesaplarını anlatmaya çalışıyoruz. 20 Ağustos günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ilimize gelecek. İstasyon meydanında bir miting düzenleyeceğiz. Daha sonra ilçelerimizi gezeceğiz. Bu ziyaretin ve mitingin ‘hayır’ oylarını arttıracağına inanıyoruz”