BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.447,47
HABER /  POLİTİKA

Semiha Yıldırım'dan yeni açılan Türk Kızılayı Anneleri Anaokulu’na anlamlı ziyaret!

Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı ve TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırımın eşi Semiha Yıldırım, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığının Sultanbeyli İlçesinde yapımını tamamlayarak MEB’e devrettiği Kızılay Anneleri Anaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Abone ol

Öğretmenlikten emekli olduktan sonra, misyonunu gönüllü eğitim projelerinde sürdüren ve yaklaşık 3 yıl önce, Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı tarafından ’81 ilde 81 Anakolulu Projesi’ni kendi himayeleri altına alan Semiha Yıldırım, tamamlanan bir okulu gezerek, incelemede bulundu.

''Yapılan her okul, cehalet karşısında bir cephe olacaktır"

Yıldırım, Bu yıl 10 ilimizde yapımı tamamlanan Anaokulunun daha açışılışını gerçekleştirileceğini ve 2019-2020 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlıyacağını belitti. "Yapılan her okul, cehalet karşısında bir cephe olacaktır" diyen Semiha Yıldırım, Türk Kızılay İstanbul Şube Başkanlığı Yönetim Kuruluna hizmetleri için teşekkür etti.

'Okul tarım alanlarının yaygınlaştırmalıyız'

Daha sonra anaokulunun birimlerini dolaşarak bilgi alan Semiha Yıldırım, Kızılay Anneleri Anaokulunun birimlerinden biri olan hobi bahçesinde yapılan ekim faaliyetine de şahsen destek vererek “Okullarımızda eskiden var olan ve çocuklarımızla toprağı buluşturan okul tarım alanlarının yaygınlaştırmalıyız. Milli Eğitim Bakanlığımızın da bu konuda güzel çalışmalara imza atmakta” dedi.