BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.498,52
HABER /  POLİTİKA

Selçuklu ortak akılla yönetilecek

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Muammer Çağlayan, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Meram’ı ziyaret etti. Ziyaretinde hedeflerinden bahseden Çağlayan, yönetimde ortak akla önem verdiklerini söyledi

Abone ol

Seçim çalışmaları kapsamında medya kuruluşlarını ziyaret eden İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Muammer Çağlayan, Konya’da çeşitli sivil toplum örgütlerinde görevlerde bulunduğunu ifade ederek,  “1989 yılından bu yana siyasetin içindeyim, siyasete yabancı değilim. Yerel yönetimle ilgili partimle çalışmalar ve araştırmalar yapıyorum. Yolsuzluğu, yoksulluğu önleyeceğime ve bununla mücadele edeceğime söz veriyorum. Selçuklu Belediyesi’ni birleşik akılla Selçuklulu hemşerilerimle birlikte yöneteceğim. Bunun içinde üreten Selçuklu’yu, kazanan Selçuklu’yu birlilkte gerçekleştireceğiz. Bu kazanımlarımızı sadece Selçuklu bölgemize harcayacağız. Selçuklu’nun kaynaklarını sadece Selçuklu’da değerlendireceğiz. Dolayısıyla 1 Nisan’dan itibaren Selçuklu’daki hemşerilerimizle birlikte hep beraber iyi olalım, birlikte ve beraber olalım diyoruz” ifadelerini kullandı.

“Selçuklu her türlü hizmetin en iyisine layık olan bir ilçedir”

Milletin ekonomik  ve sosyal durumdan bunaldığını dile getiren İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, “Tablo gösteriyor ki millet ekonomik ve sosyal durumdan bunalmış durumda. İsrafa geçit vermeyeceğim tasarruf anlayışlı bir belediyecilik anlayışımız olacak. İstihdama, sosyal hayata yönelik projelerimiz olacak. Selçuklu büyük bir ilçedir. Her türlü hizmetin en iyisine layık olan bir ilçedir. Ama bugüne kadar özellikle sosyal hayat ve kültürel anlamda pek çok şeyin eksik olduğu kanaatindeyim.  Yeni bir yapılaşma bölgesi olduğu halde sanki koskoca bir köyde yaşar gibi atmosferde insanlarımız hayatını idame ettiriyorlar.  Daha iyi bir Selçuklu için diyorum ki çalmayacağım, çaldırmayacağım. Selçuklu’nun kaynaklarını Selçuklu’ya aktaracağım” şeklinde konuştu.