BIST 8.894
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,87
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Yıldırım, "özellikle kadınlara sesleniyorum" deyip İmamoğlu'na taş attı!

Cumhur İttifakı İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Sizi tehdit eden aday değil, sizi baş üstünde taşıyan aday lazım" diye konuştu.

Abone ol

Binali Yıldırım, Başakşehir'deki Mutlusan Elektrik Fabrikasını ziyaret etti. Yıldırım, ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu seçimler herkesi ilgilendiriyor. Gençleri, çocukları, kadınları, herkesi ilgilendiriyor. Özellikle kadınlara sesleniyorum. Size parmak sallayıp, tehdit eden aday değil sizi baş üstünde taşıyan bir aday lazım. Bir belediye başkanı lazım" açıklaması yaptı.

"Başakşehir hakikaten çok güzel temsil ediyor İstanbul'u"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, basın mensuplarından gelen "Başakşehir şampiyonluğa oynuyor. Sizin gönlünüzde yatan bir şampiyon var mı?" sorsuna şu yanıtı verdi:

Süper İstanbul'a süper takımlar yaraşır. Başakşehir hakikaten çok güzel temsil ediyor İstanbul'u. Her ne kadar bazılar Başakşehir'i görmezden geliyorsa da Başakşehir göğsümüzü kabartan İstanbul'un ismini çok güzel tanıtıyor. Çok güzel sonuçlar alıyor. Başakşehir şampiyon olur da Başakşehir'in başkanı şampiyon olmaz mı? Bu şehrin bütün takımlarının hepsi bizim takımımız. Birini diğerinden ayırt edemeyiz. 5 tane Süper ligde takımımız var. Hepsi de bu şehrin gururu, onuru. Bazılarını 100 yıllık geçmişi var. Bazılarının 20 yıllık geçmişi var. Hangi yaşta olursa olsun bütün takımlarımız İstanbul'un marka değerini yükselten takımlar.

"Oyumu aydınlı bölgesinde kullanacağım"

Yıldırım, "Oyunuzu nerede kullanacaksınız?' sorusunu ise şöyle yanıtladı:

Tuzla'da oturuyorum. oyumu da aydınlı bölgesinde kullanacağım. eşim semiha hanımla beraber sandığa gideceğiz. oyumuzu kullanıp, sonuçları bekleyeceğiz. seçimlere katılımın yüksek olacağı kanaatindeyim. bu vesile ile istanbullulara önemli bir çağrı yapmak isterim. istanbul'un geleceği bu şehirde yaşayan herkesi ilgilendiriyor. istanbul'da 10 buçuk milyon seçmen var. bütün hemşerilerimizin istanbul'un geleceği için 'bende varım' diyerek mutlaka seçime katılmalarını arzu ediyorum. bunu çok önemsiyorum. çünkü istanbulluların vereceği karar çok önemli olacak.

Özellikle kadınlara seslendi

Yıldırım, "Belediyelerin görevleri bellidir. Hükümetin konumu bellidir. Bütün belediyeler bütçelerinin büyük bir kısmını toplanan vergilerden alır ve Ankara'dan gelir. Dolayısıyla Ankara bir belediyenin bir sıkıntısı varsa mutlaka çözer. Cumhurbaşkanımızın uyarısı şudur, 'Harcamalarınızı dikkatli yapın. Tasarrufa dikkat edin. Şeffalığa dikkat edin. Yapacağınız projelerde yönettiğiniz ilçenin, ilin öncelikli ihtiyaçlarını esas alın, İsraftan kaçının.' Verilen mesaj budur. Bu seçimler herkesi ilgilendiriyor. Gençleri, çocukları, kadınları, herkesi ilgilendiriyor. Özellikle kadınlara sesleniyorum. Size parmak sallayıp, tehdit eden aday değil sizi baş üstünde taşıyan bir aday lazım. Bir belediye başkanı lazım." diye konuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul anketi bomba iki şirket açıkladı ilçe ilçe sonuçlar
Foto Galeri İstanbul anketi bomba iki şirket açıkladı ilçe ilçe sonuçlar Galeriye Gözat