BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,76
ALTIN 2.489,02
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

MHP'li lideri Bahçeli’den Hüsamettin Cindoruk’a çok sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde 24 Haziran seçimlerini kastederek intikam alacaklarını ifade eden eski siyasetçi Hüsamettin Cindoruk’a çok sert eleştirilerde bulundu.

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde partisinin Osmaniye’de düzenlediği mitingde halka hitap etti.

Bahçeli, "Ata topraklarımda buunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Osmaniye’de nefes alan, hayatını kazanan her kardeşimi hasretle, sevgiyle kucaklıyorum" diyerek başladığı konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek beklediğini ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde bu seçim Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin intikamı niteliğinde olacaktır sözleriyel gündeme gelen Hüsamettin Cindoruk hakkında çok sert konuşan Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü;

'Senin her tarafın intikam olsa ne yazar'

"Yeni bir sistem krizi, rejim bunalımı için pusuda bekliyorlar. Bir siyasetçi eski TBMM Başkanlığı da yapan zat, 31 Mart Seçimleri’ni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden alınacak intikam seçimi olduğunu, utanmadan söylüyorlar. Ey, şuursuz. Neyin intikamını, kimden alacaksın? Kimlerin hesaplarına tetikçilik yapıyorsun? Senin her yanın intikam olsa ne yazar?

Bunlar Türkiye’yi geriye götürmek için zillete düşenlerdir. Yapılanı yıkmak, maharetleridir. Hakikati inkar, meslekleridir. Yükselişi durdurmak, asıl maksatlarıdır. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan  yeni anket
Foto Galeri Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan yeni anket Galeriye Gözat