BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.496,55
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra reformları süratle gerçekleştireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta sonu dolar üzerinden bir saldırı girişiminde bulunulduğunu hatırlatarak "Seçimden sonra ekonomimizi bu tür saldırılara karşı daha güçlü hale getirecek yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz'' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Haymana mitinginde halka hitap etti. Konuşmasında dolar üzerinden yürütülen saldırılara değinen Erdoğan, ''Doların 7 lirayı aştığı faizlerin yüzde 40'ları geçtiği bir dönem yaşadık. Hemen tedbirimizi aldık kontrolü sağladık ekonomimizi yeniden rayına sokacak adımları attık. Geçtiğimiz hafta sonu benzer girişimde bulundular. 2 gün içinde bu saldırıyı boşa çıkardık. Seçimden sonra ekonomimizi bu tür saldırılara karşı daha güçlü hale getirecek yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz'' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından konuşmasına şu sözlerle devam etti;

"Türkiye'nin Ekonomisinin Sorumlusu Benim"

"Pazar günü yerel seçim yapıyoruz. Türkiye'nin ekonomisini belediye başkanlarının düzeltme şansı var mı? Belediyelerin çoğu şu anda batık. Türkiye'nin ekonomisinin sorumlusu benim. Yerel yöneticilerin yapacağı hiçbir şey yok. Yarın cuma öbürsü gün cumartesi iki gün var sandığa gitmeyenleri de alıp sandığa götüreceksiniz."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan  yeni anket
Foto Galeri Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan yeni anket Galeriye Gözat