BIST 9.805
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.429,69
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Meral Akşener'den AK Partili vekil Ahmet Uzer'e: Sensin öküz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gaziantep'te tren denemeleri sırasında yoldaki yurttaşlara "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" diyen Ahmet Uzer'e tepki gösterdi. Akşener ''Sensin öküz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Gaziantep'te tren denemeleri sırasında yoldaki yurttaşlara "Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar" diyen Ahmet Uzer ile Millet İttifakı'na "Adiler" diyen Bakan Bekir Pakdemirli'ye tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bunlar zıvanadan çıktılar. Onun için Antep vekili seçmenine öküz dedi. Sensin öküz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Gökdere Meyda'nında ortak miting düzenledi. Sahneye ilk Akşener çıktı.

Akşener, "Bakan mı danışman mı ne olduğun belirsiz kişiye sormak istiyorsanız nasıl olur da dersin adilere dersin. Adi olan sensin. Bunlar zıvanadan çıktılar. Onun için Antep vekili seçmenine öküz dedi. Sensin öküz" diye konuştu.

Milli iradenin yerine delik dedi

O kulağı öyle çekeceksiniz ki morartacaksınız. Güya hanımefendi kavramını uydurdu beyefendi. O tabiri siz kulağı çekerek göstereceksiniz. Milli iradenin yerine delik dedi. Vekillere deliğe kaçanlar dedi. Mansur Yavaş'a Ekrem İmamoğlu'na seçildiği taktirde görevden alırım dedi milli iradeye ihanet etti. Çekin kulağı o tekrar milli iradeye saygı duysun.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul anketi bomba iki şirket açıkladı ilçe ilçe sonuçlar
Foto Galeri İstanbul anketi bomba iki şirket açıkladı ilçe ilçe sonuçlar Galeriye Gözat