BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Savcının beylik tabancasını çaldılar

Adana’da aralarında cumhuriyet savcısı, polis, doktor, mühendis ve öğretmenlerin de bulunduğu kişilerin evine giren 5 kişilik hırsızlık çete...

Abone ol

Adana’da aralarında cumhuriyet savcısı, polis, doktor, mühendis ve öğretmenlerin de bulunduğu kişilerin evine giren 5 kişilik hırsızlık çetesi, düzenlenen operasyonla çökertildi. Çete üyelerinden birinin cumhuriyet savcısının evinden beylik tabancasını da çaldığı ortaya çıktı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, maddi durumu iyi olan vatandaşların oturduğu mahallelerde faaliyet gösteren hırsızlık çetesini belirleyerek takibe başladı. Takibin ardından harekete geçen ekipler, düzenledikleri operasyonda çete lideri ‘Yanık Ramo’ lakaplı Ramazan A. (23) ile birlikte Ekrem Ç. (21), Hakan F. (22), Burhan A. (35) ve Ömer A.’yı (37) gözaltına aldı.
Çete elemanlarının girdikleri evlerden çaldıkları televizyon, telefon, bilgisayar gibi elektronik eşyalar da ele geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen çete üyeleri buradaki ifadelerini ardından adliyeye sevk etti.
Çete üyesi Ekrem Ç.’nin hırsızlık için cumhuriyet savcısının evinden çaldığı beylik tabancası da operasyonda ele geçirildi. Ekipler, tabancayı cumhuriyet savcısına teslim etti.
(İHA)