BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,88
ALTIN 2.415,96
HABER /  GÜNCEL

Gül’e sevgi seli

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bartın ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılandı. <br/>Geceyi geçirdiği Zonguldak’tan sabah saatlerinde Bartın’a hare...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bartın ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılandı.
Geceyi geçirdiği Zonguldak’tan sabah saatlerinde Bartın’a hareket eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bartın Valiliği ziyaretinde önce polis mangasını selamladı. Gül, ardından Valilik binası önündeki vatandaşlarla selamlaştı. Halk oyunu gösterileri sergileyen minik öğrencilerle fotoğraf çektiren Gül, bir süre halka hitap etti.
Bartın’ın Karadeniz’in en güzel illerinden birisi olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Memleketimizin en şirin köşelerinden birisi olan, cennet gibi her taraf yemyeşil bu tarihi kentimizde sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Memleketimizin her tarafı birbirinden güzel. Her yörenin kendine has özellikleri var. Bartın’ın özelliği de sakinliği ve huzur kenti olmasıdır. Yemyeşil cennet misali tarih dolu olması. Buranın ne kadar turistik, ne kadar tarihi, ne kadar geleneğinin olduğunu biliyorum. Eskiden gelip gittiğimde, o zaman başka sıfatlarla gelip gittiğimde Bartın’ın çok değerli ailelerini, Bartın’ın çok değerli geleneklerinin olduğunu hepsi biliyorum. Burasının gerçekten huzur içerisinde olduğunu görmek, buranın gerçekten kardeşlik içerisinde olduğunu görmek, hepimizi çok memnun ediyor” dedi.
Cumhurbaşkanı Gül, ardından Bartın Valisi Ali Çınar’dan bilgi aldı.
(İHA)