BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,17
ALTIN 2.449,78
HABER /  GÜNCEL

Annelerinin kopyaları yarışacak

Bursa’da, annelerine en çok benzeyen çocuklar yarışacak. <br/>Özdilek Alışveriş Merkezleri, Anneler Gününe özel, ‘Annesinin Kopyası Fotoğraf...

Abone ol

Bursa’da, annelerine en çok benzeyen çocuklar yarışacak.
Özdilek Alışveriş Merkezleri, Anneler Gününe özel, ‘Annesinin Kopyası Fotoğraf Yarışması’ düzenliyor. Bu yıl 10. kez yapılacak ödüllü yarışmada, birbirlerine en çok benzeyen anne ve çocuklar belirlenecek. Yarışmaya katılmak isteyen anne ve çocuk adayları, Bursa Özdilek Merkez AVM ve Geçit Alışveriş Merkezi ile Özdilek Kaplıkaya, Ataevler ve Gürsu hiper marketlerine 10 Mayıs 2014 tarihine kadar başvurabilecek. Yarışma sonunda birinciye 400 TL, ikinciye 250 TL ve üçüncüye de 100 TL hediye çeki ve sürpriz hediyeler verilecek. Final 12 Mayıs Pazar günü saat 16.00 da Bursa Özdilek Merkez AVM’de çim alanda yapılacak.
Yarışmaya başvurabilmek için, birbirlerine benzeyen anne ve çocuk adaylarının birlikte önden çekilmiş en az 10 x 15 cm ebatlarında 1 adet fotoğrafları ile müracaat formlarını eksiksiz tamamlayıp imzaladıktan sonra müşteri hizmetlerine posta veya bizzat elden teslim edilmesi gerekiyor.
Her yaştan anne ve çocuğunun katılabildiği yarışmaya, her yarışmacı en fazla iki adet fotoğrafla katılma hakkına sahip. “Annesinin Kopyası Fotoğraf Yarışması” ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 44 16 numaralı Özdilek Müşteri Danışma Hattı’na başvurabilirler.
(İHA)