BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,61
ALTIN 2.390,15
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor 3 puana kilitlendi

Avrupa kupalarına katılma yolunda Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak olan Trabzonspor, 3 puana kilit...

Abone ol

Avrupa kupalarına katılma yolunda Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak olan Trabzonspor, 3 puana kilitlendi. Bordo-mavili futbolculara direktifleri veren teknik sorumlu Hami Mandıralı, son haftalarda yakaladıkları başarılı çıkışı sürdürmelerini ve sahada yardımlaşan bir takım görmek istediğini ifade etti.
Bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan, Ziraat Türkiye Kupası’na ise ilk maçta vedan eden Karadeniz temsilcisi, bütün enerjisini Avrupa kupalarına katılmak için harcıyor. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın istifasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı ile birlikte yeni bir ivme yakalayan bordo-mavili takım, son haftalarda yakaladığı başarılı çıkışı deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçında da sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Bütün planlarını 3 puan üzerine yapan Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda kazaya uğramak istemiyor.
Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde deplasmanda maç kaybetmeyen Karadeniz ekibi, son 2 sezondur deplasmanda yenemediği rakibini mağlup ederek, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir engeli daha aşmak istiyor. Bursaspor maçı öncesi futbolcularla sık sık toplantı yapan Mandıralı, futbolculara sahada devamlı yardımlaşmalarını ve basmadık yer bırakmamaları gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

HENRIQUE 1 GOL ATARSA JAJA’YI GEÇECEK
Trabzonspor’da son 10 sezonda iki haneli gol sayısına ulaşan ikinci yabancı futbolcu olan Paulo Henrique, Burasspor maçında 1 gol bulması halinde 2010-2011 sezonunda bordo-mavili forma altında 12 gol atan vatandaşı Jaja’nın rekorunu kırmış olacak. Bordo-mavili forma altında son 10 sezonda oynayan yabancı futbolculardan sadece Jaja ve Henrique bir sezonda çift haneli gol sayısına ulaştı. Son oynanan Gaziantepspor maçında 2 gol birden atan Brezilyalı forvet, Bursaspor maçında gol ya da goller bulması halinde Jaja’yı geride bırakmış olacak. Henrique, Bursaspor maçında Mandıralı’nın en büyük kozlarından biri olacak.
(İHA)