BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

İstek yaptıkları şarkıyı bilmeyen müzisyeni öldürdüler! Yüzünü bardakla parçalamışlar katiller bürokrat çıktı

ANKARA'nın Çankaya ilçesinde 3 kişi, istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener'i öldürdü. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda bürokrat, birinin ise TAİ'de mühendis olduğu belirtildi. Haluk Levent, Şener'in yüzünün bardakla parçalandığını duyurdu.

Abone ol

Olay, dün gece saatlerinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana geldi. İddialara göre, mekanda bulunan ve ikisi Çalışma Bakanlığı'nda bürokrat, biri TAİ'de mühendis olan 3 kişi, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi, mekan kapanışı müzisyen ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi, Onur Şener’e şişelerle saldırırken ortalık savaş alanına döndü. Kırılan cam şişeleri Onur Şener'in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Onur Şener’i hastaneye sevk etti.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Şener hayatını kaybederken polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlıların Çalışma Bakanlığında bürokrat Ali G., Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş İlker K. ve TAİ’de Mühendis Semih S. olduğu öğrenildi.

Şarkıcı Haluk Levent, "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar :(" paylaşımı yaptı.

 Müzisyen Şener'in katil zanlıları adliyeye sevk edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine, Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Ankara Adliyesi'ne getirilen şüpheliler A.G, S.S, İ.K, J.E. ve G.G, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. Şüpheliler sorgularının ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.