BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,77
ALTIN 2.456,15
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Sanatçı Göğebakan'dan anlamlı destek

Kanseri sevenlerinin dualarıyla yenerek sağlığına kavuşan ünlü sanatçı Murat Göğebakan okuma salonu açılışına katıldı.

Abone ol

Kanseri sevenlerinin dualarıyla yenerek sağlığına kavuşan ünlü sanatçı Murat Göğebakan, Manisa'nın Salihli ilçesi Yılmaz beldesinde Eğitim Gönülleri Derneği tarafından yaptırılan okuma salonunun açılışına katıldı. 

Açılışa Kültür Merkezi Derneği Başkanı Mehmet Bilgi, Salihli Genç İşadamları Derneği Başkanı Gürcan Severoğlu, öğrenciler ve davetliler de katıldı.

Dernek Başkanı Nafi Çelik, ilçe merkezi ve Sart beldesinin ardından üçüncü okuma salonunu Yılmaz'da açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Çelik, "Salonlarımızı, ilköğretim çağındaki öğrencilere eğitim öğretimle ilgili konularda kaynak kullanmada yardımcı olması ve ekonomik sıkıntıdaki velilerimize destek amacıyla açtık. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Eğitim Gönülleri Derneği'nin Türk millî eğitimine ve Salihli'ye hizmete devam ettiğini belirten Kaymakam Yıldırım ise, "Deneğimizin, bu manada diğer sivil toplum örgütlerinden çok farklı bir yeri var. Başkan ve üyelerine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum. Ülkemizin geçmişte en önemli ihtiyacı bana göre okumaktı, bugün de öyle, yarınlarda da okumak olacaktır." şeklinde konuştu.

Daha sonra salonun açıldı. Yıldırım'la birlikte salonu gezen sanatçı Göğebakan, derslikte öğrenci sırasına oturdu. Yıldırım, sanatçının basın mensuplarıyla birlikte fotoğrafını çekerken onlar da Kaymakam'ı görüntüledi.

Yılmaz Okuma Salonu, öğrencilerin ödev yapabileceği internet salonu, kütüphane, okuma salonu, dinlenme odası ve üç derslikten oluşuyor.