BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.438,81
HABER /  GÜNCEL

Salı ve çarşamba faydalı 8 - 14 Nisan 2019 Yay Burcu Hande Kazanova

Jüpiter gerilemesi en çok size yarayacak. Astroloji uzmanı Hande Kazanova Yay burcunu sizler için yorumladı. 8 - 14 Nisan 2019 haftası Yay burcunu neler bekliyor?

Abone ol

Haftanız günlük işlerinizi organize ederek başlıyor ama elinizi çabuk tutmaya özen gösterin sevgili Yay ve yükselen Yay’lar. Çok büyük iş girişimlerinizi pazartesi günü durdurmalısınız.

İşbirlikleri ve önemli adımlar için salı ve çarşamba günleri daha faydalı günler olabilir. Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınız önemli olacak. Çarşamba günü Jüpiter sizin burcunuzda ve kişisel alanınızda gerileyecek.

Bu dönemde kilo vermeye ve sağlığınızı gözden geçirmeye meyilli olabilirsiniz. Kişisel haritanızda Jüpiter geriliyorsa bu dönemden diğer burçlara göre daha fayda sağlayacaksınız.

Çarşamba ve cumartesi günü dikkatli olunması gerekiyor. Risk içeren işlerinizde hayatın sizi desteklemediğini görebilir ve özel hayatınızdaki insanla parasal konularda sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Cuma günü şanslı günlerden biri olacak. Aynı zamanda ailenizle beraber yapılacak işler devrede olabilir. Pazar günü biriyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Çocuğunuz varsa onunla ilgili keyifli etkileşimler olabilir. Güzel bir hafta diliyorum.