BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şaka gibi bir soygun!

Bursa'da, iki eski güvenlik görevlisi, "şaka gibi" bir soygun teşebbüsünde bulundu!

Abone ol

Bursa'da, işten çıkarılan iki eski güvenlik görevlisi, daha önce çalıştıkları bankanın bir polis merkezinin 50 metre yakınındaki ATM cihazına para koyan iki görevliyi soymaya kalkıştı. Oyuncak tabanca, kelepçe ve maske kullanan zanlılar, kısa sürede yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir bankanın Bursa merkez şubesinden bir yıl önce işten çıkarıldıkları öğrenilen Selami Y. (31) ve Engin K. (30), aynı bankaya ait İhsaniye Mahallesi Emniyet Caddesi'ndeki ATM cihazı önünde, para nakli yapacak banka görevlilerini beklemeye başladı.

Bankanın güvenlik görevlisi Sinan Akşit ve memur Tarık Onat'ın, para koymak için ATM'ye gelmesiyle harekete geçen zanlılar, yüzlerine taktıkları maske ve ellerindeki oyuncak tabancayla Akşit ve Onat'ı etkisiz hale getirmek istedi.

Bu sırada Tarık Onat'a taktıkları plastik kelepçenin kopması ve Sinan Akşit'in de bir anda üzerlerine atlaması sonucu panikleyen zanlılardan Selami Y, kısa süren boğuşmanın ardından yakalandı.

Olay yerinden kaçmaya çalışan diğer zanlı ise ATM cihazının yakınlarındaki polis merkezinden çıkan ekipler tarafından gözaltına alındı.

Zanlıların, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.