BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Rum dizisisinde acı son

Türkiye'de 'Yabancı Damat' ismi ile beğeni toplayan dizinin Rum versiyonu "Vassiliki"de acı son!

Abone ol

Türkiye'de 'Yabancı Damat' ismi ile beğeni toplayan dizinin Rum Televizyonu Sigma'daki versiyonu 'Vasiliki' sona erdi.

Hem Rumlar hem de Kıbrıslı Türkler tarafından ilgiyle izlenen dizinin finali seyircileri ağlattı.
Türk damat ile Rum gelin arasındaki aşkı ve ailelerinin bu birlikteliğe karşı çıkmasını konu alan 'Vasiliki' isimli dizi, hem Rum tarafında hem de Türk tarafında yoğun bir şekilde izleniyordu.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri vizyonda olan dizinin her bölümünde, birbirini seven Türk ve Yunan gencin başına aileleri nedeniyle çeşitli olaylar geliyor ve her seferinde aileler bu iki gencin birleşmesine mani oluyordu. Ancak dün yayınlanan final bölümünde çift, ailelerinin çıkmazını aşamayacaklarını anlayarak intihar etti.

Seyircileri ekrana kilitleyen dizide bu yönde bir son beklemediklerini belirten izleyiciler ise, severek izledikleri dizinin acı sonla neticelenmesini kabullenemediklerini ifade etti. Sigma isimli Rum kanalında yayımlanan dizide yaşanan bu acı son Rumca bilen Kıbrıslı Türkler'i de şaşırttı.

Öte yandan, Yabancı Damat dizisi de hem Türkiye hem de Yunanistan'da yoğun ilgi görürken, iki ülke arasında yaşanan siyasi ve sosyal gelişmelerin dizi içinde işleniyor olması izleyicilerde daha fazla merak uyandırıyor.