BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,90
ALTIN 2.441,84
HABER /  SPOR

Riijkard ve Messinin arasını kim açtı

Messi'nin, Arjantin Genç Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği yıldız için Rijkaard'ı arayarak, bu oyuncuyu övdü ancak beklemediği bir cevap aldı.

Abone ol

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, Arjantin Genç Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Carrusca için eski hocasına şans vermesi için ricada bulundu... Hollandalı çalıştırıcının Arjantinli yıldıza, 'Böyle bir şeyin olması mümkün değil' diye çıkıştığı öğrenildi.

Adnan Sezgin ise Carrusca'ya 'Kendine kulüp bul, senden kira bedeli istemiyoruz' dedi

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Riijkard ve şu anda dünyanın en iyi futbolcuları arasında başı çeken Lionel Messi... Yolları Barcelona'da kesişti ve bu özellikle Arjantinli yıldız için dönüm noktası oldu.

Hollandalı çalıştırıcı Katalan ekibini çalıştırdığı dönemde Messi'yi alt yapıdan alıp A takım forması vererek, genç oyuncunun bugünlere gelmesinde büyük rol oynadı.

Ancak ikilinin arasına şu sıralar kara kedi girdi. Bunun nedeni ise Galatasaray'a transfer edildiği dönemde geleceğin yıldızı olarak nitelendirilen, ancak bekleneni veremeyince başka bir kulübe kiralık olarak giden Carrusca...

Messi'nin, Arjantin Genç Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Carrusca için Rijkaard'ı arayarak, bu oyuncuyu övdüğüve ona bir şans daha verilmesi ricasında bulunduğu öğrenildi.

4 BENİ TANIYOR OLMAN GEREK
Ancak Rijkaard'ın Barcelonalı futbolcuya, 'Beni çok iyi tanımış olman gerekiyor. Başkasının söyledikleri ile asla iş yapmam. Kararlarımı yardımcılarımla birlikte alırım. Böyle bir şey mümkün değil. Ayrıca Galatasaray'a geldiğim ilk dönemde kadrodaki tüm futbolcuları tek tek mercek altına alarak inceledim. Şu anda burada olmayı hak edenlerle çalışıyorum' karşılığını verdiği belirtildi.

4 BİR DİĞER SIKINTI NECATİ ATEŞ
Bu arada Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in sarı kırmızılı takımla sözleşmesi devam eden Carrusca'yla telefonda görüştüğü ve 'Kendine Avrupa'da herhangi bir kulüp bul. Kira bedeli istemiyoruz. Bunu sana garanti ediyorum' dediği ifade edildi. Galatasaray'ı sıkıntıya sokan bir diğer futbolcu da Necati Ateş... Geçen sezon İspanya'da kiralık olarak forma giyen Necati, yönetimin kendisi hakkında aldığı karar doğrultusunda kulüp arıyor. Ancak yıldız futbolcunun kendisine gelen tekliflere sıcak bakmaması ve şu ana kadar hiçbir takımla anlaşamaması sarı kırmızılılarda sorun yaratıyor...