BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.440,43
HABER /  SPOR

Galatasaraya teşekkür ediyorum

Hugo Broos, gençlere çok önem veriyor. Böyle bir teknik adamla çalışmak büyük bir şanstır. Ben de bunu değerlendirip, formayı almak istiyorum.

Abone ol

Trabzonspor’un yeni transferi Ferhat Öztorun, teknik direktör Broos’un gençlere çok önem verdiğini belirterek, “Teknik direktörümüz gençleri seviyor. Bu sayede formayı alıp, takımımın başarısında pay sahibi olacağım” dedi.

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan Ferhat, 10 yaşından bu yana Galatasaray’da olduğunu hatırlatarak, “Artık duygusal düşünmüyorum. Galatasaray’da herkese çok teşekkür ederim. Önce Trabzonspor’da başarılı olacağım. Ardından Avrupa’da futbol oynayacağım” şeklinde konuştu.

İşte genç futbolcu Ferhat Öztorun’un sözleri:

Transfer olmak yetmiyor...

Öncelikli olarak çok başarılı olmak istiyorum. Trabzonspor’a da çok faydalı olmak istiyorum. Manisaspor’da bir çıkış yakaladım, bu çıkışı Trabzonspor’da devam ettirmek istiyorum.

Trabzonspor’a gelmekle iş bitmiyor, başarılı olmak gerekiyor.

Genelde hırslıyımdır. İzleyenler hırslı olmadığımı söylüyorlar, ama tam tersine hırslıyım, fakat bu hırsımı aklımla kullanıyorum.

Broos benim için büyük sans...

Hugo Broos, gençlere çok önem veriyor. Böyle bir teknik adamla çalışmak büyük bir şanstır. Ben de bunu değerlendirip, formayı almak istiyorum.

Galatasaray'da herkeze teşekkür ediyorum

Ben çok küçük yaşlardan beri, 10 yaşından bu yana, Galatasaray forması giyiyordum. Benim için çok güzel günler oldu Galatasaray’da ama belli bir yaştan sonra profesyonel oluyoruz. Duygusallığa çok yer yok. Galatasaray’da herkese teşekkür ediyorum.

Önce şampiyonluk sonra avrupa...

Trabzonspor’un yıllardır istediği şampiyonluk var. Takımımın şampiyonluğa ulaşmasını ve bu şampiyonlukta büyük pay sahibi olmayı hedefliyorum.

Trabzonspor’da çok başarılı olacağım. Sonraki hedefim Avrupa... Avvrupa’da bir takımda formayı giymeyi çok istiyorum.