BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.434,30
HABER /  SPOR

Ver Arda Turanı al Hamit Altıntopu

Arda Turan’ı renklerine katmaya kararlı olan Almanların müthiş bir öneriyle sarı kırmızılı yöneticilerin karşısına geliyor.

Abone ol

Arda Turan’ı renklerine katmaya kararlı olan Almanların müthiş bir öneriyle sarı kırmızılı yöneticilerin karşısına çıkacağı belirtildi. Ünlü Alman kulübü, sarı kırmızılı takımın 22 yaşındaki kaptanını transfer etmek için harekete geçti.

Bayern, Louis Van Gaal’in kadrosunda görmek istediği Arda’ya karşılık Hamit Altıntop’u vermeyi planlıyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın transferi için 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı sarı kırmızılı takımın yeni kaptanı için Almanya’nın ünlü kulübü Bayern Münih’in devrede olduğu öğrenildi.

MÜTHİŞ TAKAS ÖNERİSİ

Hürriyet'in haberine göre Arda Turan’ı renklerine katmaya kararlı olan Almanların müthiş bir öneriyle sarı kırmızılı yöneticilerin karşısına çıkacağı belirtildi.

Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Louis Van Gaal’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Arda için Hamit Altıntop’u önereceği ifade edildi.

Kadrosunda Franck Ribery, Mario Gomez, Luca Toni ve Miroslav Klose gibi dünyaca ünlü yıldızları barındıran Bayern Münih’in Galatasaray’ın ve A Milli Takım’ın genç yeteneği Arda Turan için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Van Gaal istiyor

Bayern Münih’in menajerlerinin Galatasaraylı yetkililerle Arda konusunda görüşmelere başladıkları ve önümüzdeki günlerde resmi teklifle sarı kırmızılıların kapısını çalacakları ifade edildi.

Geçen sezon Almanya 1.Ligi’nde (Bundesliga) hayal kırıklığı yaşatan ve bunun üzerine teknik heyet ve kadroda köklü değişikliklere giden Bayern Münih’in başına geçen Hollandalı teknik adam Louis Van Gaal’in ilk isteklerinden birinin Arda Turan olduğu öğrenildi.

Almanların Arda Turan’a karşılık kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan A Milli Takımımız’ın önemli isimlerinden Hamit Altıntop’u önereceği belirtildi.

Bayern Münihli yöneticilerin Hamit’in yanı sıra hatırı sayılır bir para ile sarı kırmızılı takımın karşısına çıkacakları ifade edildi.