BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  POLİTİKA

DTP ile göbek atarak olmaz!

MHP Genel Başkanı Adayı Ahmet R. Yılmaz, Bahçeli'ye seslendi: "AKP'ye ip atarak, DTP ile göbek atarak neyin mesajını vermek istiyorsunuz?"

Abone ol

MHP Genel Başkan Adayı Ahmet R. Yılmaz, "Madem ki DTP'nin kravatlı bölücüleri ile göbek atmayı içinize sindirebiliryorsunuz. O halde Türk milliyetçilerine neyin savunmasını yapacaklarını da açıklamak zorundasınız" dedi.

Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye şöyle seslendi: "Bir yandan AKP'ye ip atarak, öte yandan DTP ile karşılıklı göbek atarak milletimiz ve aziz şehitlerimize neyin mesajını vermek istiyorsunuz? Türk milliyetçilerinin onuruyla oynama artık."

MHP Genel Başkan Adayı Ahmet R. Yılmaz, basın açıklamasında MHP Lideri Bahçeli'ye yüklendi ve şöyle dedi:

"Dağda daha 20 yaşında memleket kuzusu evlatlarımıza kurşun yağarken, Türk Milliyetçiliği adına oturduğunuz makamda, Türk milliyetçilerinin beklentilerine göre hareket etmeye dikkat ve özen göstermek zorunda olduğunuzu unutmayın. Aksi durumda aykırı ve ciddiyetsiz politikalarınız, milliyetçilerin gönüllerindeki yaraları artırmaktan başka hiçbir işe yaramamaktadır. Bölücü teröristlerin sözcüsü DTP ile şehitlerimizi ve şehit yakınlarını aynı vatandaşlık bağı ile bir mi tutuyorsunuz?
Milletimiz doğusuyla batısıyla bir bütün olarak, yıllardır dağdaki teröristler ile onların şehre uzanmış işbirlikçisi ve sözcüsü olan kravatlı uzantıları yüzünden büyük acılar yaşamaktadır... Eğer bu gözü dönmüş vatan ve millet düşmanı bölücüler ile göbek atıp sonrada özel bir vatandaşlık statüsü ile ayıbınızı örtüyorsanız, aziz şehitlerimize ve onların acısını her an yüreğinde taşıyan aileleri ile milletimize nasıl bir vatandaşlık bağını layık gördüğünüzü izah edin de biz de anlayalım."

İPİ SALLAMA YETKİSİNİ KİMDEN ALDINIZ?


Ahmet R. Yılmaz, "Erdoğan’a meydanlarda salladığınız ip, hala milliyetçilerin elinde şehitlerimizin emaneti olarak beklemektedirİmralı'daki bölücü başını bu millet ne zaman affetti de, siz Tayyip’e o ipi attınız. İpi sallama yetkisini nereden veya kimden aldınız?" diye sordu.