BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.398,59
HABER /  SPOR

Rıdvan 180 derece döndü

Düzeltme metni yenilir yutulur gibi değil. Sıradan bir kelime hatası değil. Cümle baştan başa değişti..

Abone ol İNTERNETHABER- Rıdvan Dilmen'den müthiş çark mı? Ya Dilmen kendi sözlerini geri çekti, değiştirdi ya da Anadolu Ajansı yanlış bir haber geçti.. Ortada tuhaf bir durumun olduğu kesin..

Dün Denizli'de katıldığı panelde Fenerbahçe teknik direktörlüğu için kendini yeterli görmeyen futbol yorumcusu, 24 saat geçmeden sözlerini değiştirdi.

Anadolu Ajansı'nın geçtiği Dilmen'in ''Teknik direktörlüğümün Fenerbahçe için yeterli olmadığını düşünüyorum'' şeklindeki sözleri ertesi günü bambaşka bir şekle büründü.

Ajans bugün abonelerine geçtiği düzeltme metninde bu kez Dilmen'in ''Mevcut teknik direktörün Fenerbahçe için yeterli olmadığını düşünüyorum'' sözleri yer aldı..

Bu durumda akıllara bazı sorular takılmıyor değil

Dilmen neden kendisini yetersiz gördü? Oysa 9 yıl önce bu takımın hocasıydı Ayrıca düzeltme neden ertesi güne bırakıldı? Haberin ilk hali Çarşamba 19.07'de geçti. Oysa düzeltme bugün saat 11.50'deydi.

Aradan geçen sürenin uzunluğu dikkate alındığında Dilmen'in görüşlerini değiştirmesi için baskı mı yapıldı? Eğer değilse bu kadar farklı iki cümlenin yanlışlıkla konulma ihtimali var mı?

Dün neler demişti?

"Sonuçta Emre Belözoğlu ve Guiza’nın Fenerbahçe Kulübü’ne 70 milyon dolar civarında maliyeti vardı. 3 yıl için çok ciddi rakamlar bunlar. Ama UEFA Kupası değerlerine baktığınız zaman Sportik Lizbon, Rangers gibi Fenerbahçe’den daha alt ekonomik güce sahip kulüpler var. Doğru transfer politikaları gerekiyor. Fenerbahçe doğru yolda giderken, son birkaç yıldır futbol takımının zayıflatıldığını düşünüyorum açıkçası.

Mutlaka devre arasında operasyonlar olacaktır

Mutlaka bu devre arasında yapılacak bir takım operasyonlar olacaktır. Şu anki görüntüsü tabii ki kötü. Çünkü artık büyük kulüplerin, Avrupa’da yarışacak kulüplerin 23 kişilik kadrosunun, eşdeğer oyunculardan olması lazım. Şu anda Fenerbahçe o durumda değil. zBenimle ilgili olarak, kulüple herhangi bir görüşmem olmadı. Şu anda da mevcut teknik direktör var. Ben yorum yapabilirim. Teknik direktörlüğümün Fenerbahçe için yeterli olmadığını düşünüyorum."