BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Güneri Civaoğlu AK Partiyi tuttu

Kendisi sıkı bir AK Parti karşıtı. Ama şimdi AK Parti'yi savunuyor ve "AKP kazanmalı" diyor.. Peki ama neden?

Abone ol

Diyarbakır'da yaşananlar Güneri Civaoğlu insafa getirdi.. Kenti birbirine katan terör örgütü yandaşlarına ateş püskürdü. 5 ay önceki Erdoğan'ın Diyarbakır gezisine ait bir fotoğrafı köşesine koyan yazar, hafta başındaki olaylı ziyaretle kıyasladı..

 
Civaoğlu, Erdoğan'ın 27 Mayıs 2008 tarihli Diyarbakır gezisindeki bu fotoğrafı köşesine koydu 


Peki AK Parti karşıtı Civaoğlu neden diyor? Nedenlerini de şöyle açıklıyor:

"(...)Başbakan, muhalif partilere kendisinin mayıs ayındaki Diyarbakır gezisini referans alarak "Siz Sivas'tan öteye geçemiyorsunuz" diye seslenmişti.
20 Ekim görüntülerine bakarak "Sayın Başbakan, sizin geçtiğiniz gibi herkes geçer" denebilir ama gün polemik günü değil.
Tam tersine, bu güzelim ülkenin ve ulusun yürek yüreğe bir ve bütün olmasına omuz vermek günüdür.
İspanya, İtalya, Yugoslavya ve Yunanistan "iç savaş fay hattının" Türkiye'de de kırılma yapmasına neden olabilecek olumsuz enerji yüklemelerinden kaçınmalıyız.
Ben her şeye rağmen Güneydoğu dahil toplumun çok büyük çoğunluğunun insan haklarına dayalı, demokratik, özgürlükçü bir Türkiye coğrafyasında birlikte ve huzur içinde yaşamak istediğine inanıyorum.
Sertleşmek, ceberut devlet uygulamalarına geçmek, kendi kamplarında safları sıklaştırmak için kutuplaşma politikaları gereği ülkeyi gerenlerin ekmeğine yağ sürer.