BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.513,49
HABER /  GÜNCEL

Radyo müdürüne hain pusu

Radyo müdürlüğü yapan İbrahim Dağ'ın aldığı meçhul telefon, hayatına mal oldu.

Abone ol

Şanlıurfa'da yerel bir radyonun genel müdürünü bıçaklayarak öldüren zanlılar, babasına ait otomobili de ateşe verdikten sonra kaçtılar.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun Akabe mevkisindeki ormanlık alanda gece geç saatlerde bir otomobilin yandığı ihbarI alan itfaiye ekipleri, olay yerine 2 yangın söndürücü sevk etti. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri, araçtaki yangına müdahale ettikleri sırada, ormanlık alanda vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış bir erkek cesedi buldu.

Olay yerine çağrılan polis ekiplerinin yaptıkları incelemede, cesedin, Radyo Harran FM'de 7 yıldan bu yana genel müdür olarak görev yapan İbrahim Dağ'a (30) ait olduğu belirlendi. Yangında büyük oranda zarar gören otomobilin ise genel müdürün akşam saatlerinde evden ayrılırken, babasından aldığı 63 DY 685 plakalı otomobil olduğu tespit edildi. Başlatılan soruşturma kapsamında, sabaha karşı T.T. ve H.T. gözaltına alındı. Zanlılar, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Radyo Harran FM Genel Müdürü İbrahim Dağ'ın, dün akşam saatlerinde evinde oturduğu sırada bir telefon aldığı ve bunun üzerine babasına ait otomobille evden ayrıldığı belirtildi.