BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  GÜNCEL

PTT’den zahmetsiz ve ekonomik havale hizmeti

PTT A.Ş.’nin hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık faaliyetlerinden biri de Yurtiçi Havale Hizmeti.

Abone ol

21. yüzyıl dünyasında bankalarla işimiz olmaması neredeyse mümkün değil. Kredi kartı kullanmasak dahi fatura ödemeleri ve para gönderme işlemlerimiz için bankalara mutlaka yolumuz düşüyor. Peki, tüm bankacılık işlemlerinizi PTT şubelerinden yapabileceğinizi biliyor musunuz? Hem de en kolay ve en hızlı şekilde. Türkiye’nin en geniş posta ve kargo ağına sahip PTT A.Ş., hiçbir bankanın olmadığı tam 1774 yerleşim yerinde vatandaşlara hizmet veriyor.

PTT A.Ş.’nin hayatınızı kolaylaştıracak bankacılık faaliyetlerinden biri de Yurtiçi Havale Hizmeti. Bu hizmet sayesinde ülke genelinde herhangi bir PTT işyerine başvurarak dilediğiniz kişiye TL, Dolar veya Euro birimli havale gönderebilirsiniz.

CEP TELEFONUNDAN İSME HAVALE

Ayrıca, Posta Çeki hesabınızın bulunması ve bu hesabı interaktif kullanıma açmanız durumunda İnteraktif Posta Çeki Hizmeti’yle internet üzerinden cep telefonunuzdan dahi isme havale ya da bir başka posta çeki hesabına para aktarma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hem de oldukça uygun ücretlere.

KONUTTA TESLİM SEÇENĞİ

PTT’nin Yurtiçi Havale Hizmeti, size ekonomik havale gönderme imkanı sunmakla kalmıyor. Konutta teslim seçeneğiyle, alıcı hiç zahmete sokulmadan parası adresine ve elden teslim ediliyor. Telefonla haber verme hizmetiyle ise havalesinin geldiği bilgisi alıcıya telefonla haber veriliyor.

PTT A.Ş., havale işlemleriniz için de size en yakın adres...

PTT