BIST 9.583
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.481,82
HABER /  MEDYA

Beyaz Show dün neden yayınlanmadı Kanal D programı bitirdi mi?

Kanal D'nin 22 yıldır yayınlanan komedi programı Beyaz Show dün 10 kasım tarihinde neden yayınlanmadı? Beyaz Show yeni bölüm neden yok Kanal D Beyaz Show programını bitirdi mi? Beyaz Show ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Uzun süredir ekranlarda olan Beyaz Show dün yayınlanmadı. İki hafta önce yayın hayatına başlayan Beyaz Show yeni bölüm neden yok final mi yapacak? Beyaz Show ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Beyaz Show bu akşam neden yok sorusu, 22 yıldır cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasına giren programı izlemek isteyenler tarafından sorgulanıyor. Her cuma akşamı izleyicilerini kahkahaya boğan Beyaz Show, konukları ile bu hafta da merak konusu oldu. Peki, Kanal D yayın akışında yer alıp almadığı araştırılan Beyaz Show dün akşam neden yoktu?

BEYAZ SHOW DÜN NEDEN YAYINLANMADI?

Beyaz Show iki haftadır güçlü konukları ekrana getirmesine rağmen iyi reyting sonucu elde edemiyordu. Beyaz Show'un yayınlanmaması üzerine iki iddiada duruluyor. Bunlardan biri reytinglerde iyi sonuç elde edememesi. Diğer neden ise Beyaz Show'un 10 Kasım Atatürk vefat ettiği gün nedeniyle yayınlanmaması. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Programın açılış bölümüne 2017 Best Model Türkiye Birincileri Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı konuk oldu. Efe’nin yaşını soran Beyaz, “17” cevabını alınca şaşkınlığını gizleyemedi. İrem Derici’nin sahneye çıkmasıyla adeta yer yerinden oynadı. Yeni imajı ve muhteşem sesiyle İrem Derici, her zamanki gibi yine herkesi büyüledi. İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve Oğuzhan Koç ile başrollerini paylaştığı yeni filmi “Yol Arkadaşım”ın fragmanı bile stüdyodakileri güldürmeye yetti. Programın ilerleyen dakikalarında Beyaz, Jessica May’le “Bağdat” şarkısında düet yaptı. Jessica’nın şarkıyı hatasız Türkçe ile söylemesi herkesi şaşırttı.