BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Portekiz hesap bozdu

Hâlâ somut bir adım atamayan Fenerbahçe'nin planlarını Portekiz bozdu.

Abone ol

Hoca arayışlarında Yıldırım'ın "Pazartesi-salı biter" demesine rağmen hâlâ somut bir adım atamayan Kanarya'nın planlarını Portekiz bozdu. Scolari'nin takımının çeyrek finale kalması, Brezilyalı hocayla prensipte anlaşan Fener'in elini kolunu bağladı.

Fenerbahçe, teknik direktör konusunda bir türlü rotasını tutturamadı. Önceliği Sambacı hocaya veren ve Parreira'nın "Gelmem" demesi üzerinde ısrarla Scolari'ye yönelen Sarı-Lacivertliler, ünlü teknik adamın Portekiz'le sözleşme uzatma konusuna sıcak bakması üzerine kısa bir panik yaşadılar ve rotayı İtalya-Alman hattına kırdılar. Ancak Fener, sonunda yine Brezilyalı teknik adama döndü.

ZİCO YEDEKTE

Scolari'nin Fenerbahçe'ye yeniden göz kırpması üzerine Brezilyalı teknik adamı bitirme aşamasına gelen Sarı-Lacivertliler'in işini bu kez Portekiz'in Hollanda'yı eleyip çeyrek finale yükselmesi bozdu. Bu hafta başında Scolari'yi getirme hesapları yapan Fener, şimdi beklemeye çekildi. Ancak Scoları'nin Portekiz'de kalma ihtimalini de düşünen yönetim her ihtimale karşı Zico'yu da hazır tutuyor.