BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

20.45 saatine rekor fiyat

Galatasaray'ın şampiyonluk balosunda açık artırmaya sunulan 20.45 saati rekor bir fiyata satıldı.

Abone ol

F.Bahçe"den kimse katılmadığı Çırağan"daki baloya 900 davetli iştirak etti. Havai fişek ve ışık gösterisinin yapıldığı gecede Kenan Doğulu konser verdi.

BÜYÜK bir özveri sonrası 16. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, bu mutluluğunu Çırağan Sarayı"nda düzenlediği coşkulu bir baloyla kutladı. Spor, sanat ve iş dünyasından 900 kişinin katıldığı baloda, Galatasaray yönetimi ve futbolcular hazır bulunurken, geceye Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı.

Baloya davet edilmelerine rağmen Fenerbahçe"den hiç kimse katılmazken, Beşiktaş"ı genel sekreter Kenan Öner temsil etti. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, davetlileri eşi ile birlikte kapıda karşıladı. Baloda yemek, şampiyonluğun kazanıldığı saat olarak belirlenen 20.45"te başlarken, havai fişek ve ışık gösterileri geceye ayrı bir renk kattı.

Espri furyası

Ses sanatçısı Kenan Doğulu kendi orkestrasıyla verdiği konserde davetlileri coştururken, başta asbaşkan Adnan Polat"ın 20.45"le şampiyonluğu gösteren saati yanı sıra, tarihsel değeri olan Galatasaray ürünleri ve sanat eserleri, düzenlenen müzayedede açık artırmayla satışa sunuldu.

Büyük ilginin gösterildiği müzayedede Polat"ın saati 350 bin YTL"ye alıcı bulurken, toplam 980 bin YTL gelir elde edildi.

Neşeli dakikaların yaşandığı baloda G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polat, Bakan Şahin"in "Bu yılki hedefiniz neler?" sorusuna esprili bir şekilde "Futbolda bir deyim vardır. Bizim için en önemli maç önümüzdeki maçtır diye. Bizim de ilk hedefimiz 29 Temmuz"daki Beşiktaş ile oynayacağımız Süper Kupa. Kupayı kazanmak istiyoruz. Sonra da Şampiyonlar Ligi" yanıtı verdi.

Kırmızıyı gösteririm

Polat, Şahin"in geçen seneyi hatırlatması üzerine "Benim bu sene hiç tereddütüm yok. Çok iyi bir sezon daha geçireceğiz" dedi. Ardından Devlet Bakanı M.Ali Şahin, Adnan Polat"a hakemler hakkında yaptığı eleştirileri hatırlatıp "Bak benim hep kırmızı kartım yanımdadır. Gösteririm kartı. Bundan sonra hakeme gözlük falan demeyeceksin" dedi. Sohbete katılan Kadir Topbaş"ı gören Polat, "Bakanım aramızda centilmen bir Fenerbahçeli"yi görmek ne büyük şeref" diyerek espri yaptı. G.Saray Asbaşkanı, Seyrantepe ve Riva projelerinde ortaklık yapacakları TOKİ Başkanı Erdoğan Bayrak ile ilgili olarak ise Bakan Şahin"in yanında "Bir kuruşun bile hesabını yapıyor" diyerek herkesi kahkaya boğdu.