BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Lalelide otel yangını

Laleli'de bir otelin kazan dairesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Abone ol

Laleli'de bir otelin kazan dairesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Yangın sırasında otelde bulunan 70 kişi itfaiye ve polis ekiplerince dışarı çıkartıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Laleli Ordu Caddesi'ndeki 7 katlı Kent Otel'in kazan dairesinde saat 04.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi otel çalışanları yaparken, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı. Kısa sürede yangın yerine gelen Beyoğlu ve Fatih itfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahale ederken, diğer yandan üst katlarda yoğun duman altında kalan vatandaşları otelin merdivenlerini kullanarak aşağı indirdiler.

Yangında yaralanan olmazken, dumandan etkilenen 4 otel müşterisine ambulanslarda müdahale edildi. Yangın sırasında otelden yarı çıplak kaçan bazı müşterilere çevredeki esnaflar tarafından kıyafet verilirken, küçük çocukları ise polis ekipleri araçlarına alarak soğuktan korudular.

Yangından korkarak ağlayan bazı müşterileri ise arkadaşları teselli etmeye çalıştı. İtfaiyenin çalışması sırasında dışarıda bekleyen müşterilerden bazıları bitişikteki otellere yerleştirildi. Yangının çıktığı kazan dairesinde otelin çamaşırhanesinin de bulunduğu öğrenilirken, yangın anında otelde 70 müşterinin kayıtlı olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin yapılacak araştırmadan sonra belirleneceğini kaydettiler.