BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Kırkpınarda İbo coşkusu

Edirne'de, 645. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde İbrahim Tatlıses bir konser verdi

Abone ol

Edirne'de, 645. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri Haftası dolayısıyla, İbrahim Tatlıses bir konser verdi. İbrahim Tatlıses, Sarayiçi'nde verdiği konserde, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Yoğun sevgi gösterisinde bulunan Tatlıses hayranları, polis ve güvenlik ekiplerinden kaçarak Tatlıses'e ulaşmaya çalıştı. Alanda yer bulamayan bazı hayranlar da ağaç üzerine çıkarak Tatlıses'i izledi.

Tatlıses, şarkıları arasında yaptığı konuşmalarda, Edirne'nin Avrupa'ya çok önceden ayak uydurduğunu belirterek, ''Bizi Avrupa Birliği'ne almasınlar, istemiyoruz. Biz bize yetiyoruz'' dedi. Kendisini bir sanatçı olarak görmediğini ve bir şarkıcı olduğunu ifade eden Tatlıses, İstanbul'da Etiler'de yaptığı programla başka bir ilde yaptığı programın aynı olduğunu, Allah'ın kendisine verdiği yeteneği en iyi biçimde kullandığını söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de, Edirne'nin bir kültür kenti olduğunu belirterek, Tatlıses'in Edirne'de konser vermesinden mutluluk duyduklarını kaydetti. Daha sonra Sedefçi, Tatlıses'e çiçek, Kırkpınar'ı simgeleyen pehlivanlar, minyatür altın kemer, mis sabunu, aynalı süpürge ve Edirne Belediyesi'nin plaketini verdi.

Bu arada konserde 4 çocuğun kaybolduğunu anons eden Tatlıses, sürekli çocukların ailelerine ulaşmaya çalıştı.