BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Yıldırım futbolcuları haşladı

Aziz Yıldırım geçen hafta futbolcularıyla yemekte buluşmuştu. Başkan sadece gülücük dağıtmadı.

Abone ol

Geçen sezon burnumuzdan getirdiniz. Kalbim dayanmadı iki kupayı veriş şeklinize. Aldığınız paraları geri vermeniz lazım. Bu sezon prim falan yok."

Önce görevi bıraktığını açıklayan, ardından, olağanüstü kongrede yeniden aday olarak 8. kez F.Bahçe başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım, sezona hızlı başladı.

Geçen hafta, yeni sezon için toplanan futbolcularla yönetimin verdiği yemekte biraraya gelen Aziz Yıldırım, bu toplantıda medya mensuplarının bulunduğu anlarda babacan tavırları ile dikkat çekmişti.

Oyuncuları ile şakalaşan, yeni transfer Tümer'e "Artık çocuk yap" diyen, ceketini çıkarıp "Hadi herkes rahat olsun, siz de çıkarın" sözlerini sarf eden ve herkese gülücükler dağıtan Yıldırım, pazar günü yapılan kongrede oyuncularla yaptığı görüşmenin bir bölümünü kürsüde üyelere anlatmıştı.

Yıldırım oyuncularına "Coca Cola kupası dahi olsa alacaksınız. Benim ömrümden ömür aldınız" dediğini anlatmıştı ama tabii, o akşam konuştuklarıyla ilgili anlatılmayan detaylar da vardı. Takıma yeni katılan ve bu tip konuşmaları şaşkınlık ve hayretle izleyen Tümer ile Uğur Boral da başkanın bu sert konuşmalarının ilkine şahit oluyorlardı. Yıldırım'ın bu yemekte oyuncularına sarf ettiği ve kamuoyu ile paylaşmadığı sözleri ilginçti

Ve gazeteciler gitti
Yıldırım, medya mensupları çıktıktan sonra yemeklerini yiyen oyuncularına hitaben bir konuşma yaptı. Oldukça gergin olduğu bildirilen başkan şu ifadeleri kullandı: "Geçtiğimiz sezon burnumuzdan getirdiniz. İki kupayı da inanılmaz bir şekilde rakiplerimize verdiniz. Son zamanlarda yaşananlardan hiçbirinizin haberi yok. Bu kadar insanı üzdünüz, beni kahrettiniz, hatta hasta ettiniz. Yaşadığım sıkıntı sonrasında belki de ölecektim. Kalbim bile dayanmadı iki kupayı veriş şeklinize. Şimdi sizlerin kalkıp, aldığınız tüm paraları geri vermeniz lazım. Çünkü bu aldığınız paraları hak etmediniz. Bazılarınızın alacakları var, durumu düzeltene kadar ödemeleri dondurdum.

100. yılımızda bu kulübe ve bana borcunuz var. Can borcunuz var hatta. Yeni sezonda görevinizin bilincinde olun. Gazoz kupası bile olsa almanızı istiyorum. Bizde para çok. istediğimiz oyuncuyu alırız. Ronaldo'yu bile getiririz. Gerek var mı sizce? Bu sezon kusura bakmayın ama borcunuzu ödeme zamanı. Borcunuzu ödeyeceksiniz, alacağınız kupalar ile ve ödenecek paralarınızın dışında para manı beklemeyin bizden. Bu sezon primleri kaldırdım. Geçtiğimiz yıllardaki gibi olmayacak bu iş. Prim falan yok size. Çıkın camiamızın başını dik hale getirin."

Kaynak: Feridun Niğdelioğlu
Haber: www.vatanim.com.tr