BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Polisler, kutlamaya hazırlanıyor

Türk Polis Teşkilatı'nın 161. yılı, İstanbul'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Abone ol

Kutlama programı çerçevesinde 3 Nisan Pazartesi günü Valilik ve
Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaret edilecek, Emniyet Müdürlüğü'nde
Basın Bilgilendirme Toplantısı yapılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 4 Nisan Salı günü bir öğrenci makamı sembolik olarak devralacak. Aynı gün Taksim Meydanı'nda fotoğraf sergisi açılacak. Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde gösteri maçı, futbol turnuvası final maçı yapılacak ve konser düzenlenecek. Ayrıca 1. Ordu Komutanlığı makamı ziyaret edilecek.

İl Emniyet Müdürlüğü Beşiktaş Spor Salonu'nda 5 Nisan Çarşamba günü voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvalarının final maçları yapılacak.

Etkinlikler çerçevesinde 6 Nisan Perşembe günü Edirnekapı Şehitliği ziyaret edilecek. Feshane ile Eyüp Sultan'da öğle yemeği ve kurban kesiminin ardından, Eyüp Sultan Camii'nde mevlit okutulacak. Emniyet Müdürlüğü makamında 7 Nisan Cuma günü kabul düzenlenecek, ardından Arnavutköy Polis Meslek Yüksek Okulu'nda ağaç dikme töreni yapılacak.

Arnavutköy Polis Meslek Yüksek Okulu'nda 8 Nisan Cumartesi günü moral gecesi düzenlenecek.

Ayrıca, 9 Nisan Pazar günü Polis Halk Yürüyüşü ve Beyoğlu Yunus Timleri'nin açılışı yapılacak. Aynı gün, Beşiktaş Akatlar Spor Salonu'nda da polis eğlence gecesi düzenlenecek. Kutlamalar kapsamında 10 Nisan Pazartesi günü ise Taksim Atatürk Anıtı'na çelenk konulacak ve resmi geçit töreni yapılacak.