BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,10
ALTIN 2.454,55
HABER /  GÜNCEL

Polisi kandırıp hırsızlık yaptılar

İZMİR'de Denizli Belediyespor ile Altınordu futbol takımları arasındaki maçın ardından konuk takım futbolcuları hırsızlık şoku yaşadı.

Abone ol

İzmir'de Denizli Belediyespor ile Altınordu futbol takımları arasındaki maçın ardından konuk takım futbolcuları hırsızlık şoku yaşadı. Kimliği belirsiz hırsızın, nöbet tutan polisleri “insülin iğnemi unuttum” diye kandırıp otobüsün bagajından içeri girerek futbolculara ait dizüstü bilgisayar, cep telefonu, fotoğraf makinesi ve paraları çaldıktan sonra kayıplara karıştı.
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Atatürk Stadı yanında meydana geldi. 2'nci Lig 2'nci Grup'da Altınordu futbol takımıyla yaptıkları maçın ardından otoparkta bulunan otobüslerine binen Denizli Belediyesporlu futbolcular, koltukların üzerlerine bıraktıkları eşyalarının yerinde olmadığını görünce büyük şok yaşadı.

İNSÜLİN YALANIYLA KALDIRMIŞ

Futbolcular ve yöneticiler olayı hemen polise bildirdi. Ekiplerin yaptıkları incelemede, yaklaşık 500 polisin güvenlik önlemi aldığı maç sırasında kimliği belirsiz bir hırsızın otobüsün yakınında bekleyen polis ekiplerinin yanına, şoförle telefonla konuşuyormuş gibi yaparak geldiği, “İnsülin iğnemi unuttum” diyerek kandırıp atlattığı belirlendi.
Polis engelini aşıp 20 ZT 529 plakalı otobüsün bagaj kapağını açtıktan sonra içeri giren hırsız, masör Uğur Aydın'ın dizüstü bilgisayarıyla futbolculardan İsmail Konuk'a ait 350 YTL para, kulübe ait olan dijital fotoğraf makinesi ve futbolcuların cep telefonlarını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Olayın ardından polis ekipleri, otobüste parmak izi araştırması yapıp, soruşturma başlattı.

FUTBOLCULAR TEPKİLİ

Altınordu karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından sevinçle geldikleri otobüste hırsızlık şokunu yaşayan futbolcular ve takım yöneticileri olaya büyük tepki gösterdi. Polis kordonuna alınmış bir otoparkta yaşanan hırsızlığa inanamadıklarını söyledi.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

İzmir Alsancak Stadı'nda geçen yıl İzmirspor ile Fethiyespor arasında oynanan maç sırasında da kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızlar, otoparktaki 48 HP 403 plakalı otobüse aynı yöntemle girdikten sonra teknik direktör Mustafa Ceviz'e ait dizüstü bilgisayar, yöneticilerden İsmail Öztürk'ün çantasındaki 2 bin 500 euro ile futbolcuların cep telefonları ve paraları çalınmıştı.