BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,10
ALTIN 2.455,76
HABER /  GÜNCEL

Yediği en ilginç yemek insan etiymiş

Dj soruyor "şimdiye kadar yediğiniz en ilginç yemek nedir?", cevap "insan eti". Bu haber herkesi şok etti

Abone ol

İNTERNETHABER

TFM isimli radyonun sonucusu sabah programında dinleyicilere yedikleri en ilginç yemeği sordu, bir kadın dinleyici "insan eti" diyerek herkese şok yaşattı.

Adının Anthea olduğunu söyleyen bir kadın, radyo Dj'yi Graham Mack'in sorduğu yediğin en ilginç yemek nedir sorusuna "insan eti" yedim diyerek damga vurdu.

Şoke olan Dj, olayı anlatmasını isteyince kadın anlatmaya başladı: "Küçük bir çocukken Afrika'da yaşıyorduk. Sürekli et aldığımız bir kasap vardı. İlk başlarda kötü olan etlerin tadı zamanla çok lezzetli hale geldi. İngiltere'ye geri döndükten birkaç yıl sonra haberlerde aynı kasabın küçük kızları öldürüp etlerini satmaktan tutklandığını öğrendik".

Bu açıklamalar karşısında hem Mack hem de program yapımcıları ne diyeceklerini bilemez bir hale geldiler. Şimdiye kadar aldıkları en ilginç ve en korkutucu telefon bağlantısdının bu olduğunu söyleyince kadın, "arayan birçok kişi köpek ya da at eti yediğini söylüyor, biz de yerken insan eti olduğunu bilmiyorduk" dedi.

Bu durumun en çok ürküten yanı ise, bütün dünyada kasapların yaptıkları ve yapabildikleri karşısında ki çaresizlik oldu.