BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,08
ALTIN 2.454,66
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İçinizdeki Öküze Oha Deyin!

Kişisel gelişim kitaplarının zararları hakkında yararlı bir kitap

Abone ol

HAFTANIN ÜÇ KİTABI

"Kişisel gelişim kitaplarının zararları hakkında yararlı bir kitap" alt başlığıyla yayımlanan Bülent Akyürek'in "İçinizdeki Öküze Oha Deyin!" kişisel gelişim kitaplarına farklı bir pencerden bakıyor.
Scot Fox'un "İnternet Zenginleri" yaşadığımız bu küresel mali krizde bir çıkış yolu olurmu bilemeyiz ama siz de internetten nasıl para kazanırım diye kendinize soruyorsanız bu kitabı okumalısınız.
"Yeni çağın Çocukları", nasıl bir anne baba olduğumuzu ve çocuğumuzun hangi kişilik tipinde olduğunu bilmemiz, çocuğumuzu yetiştirirken ona özel yöntemler geliştirmemiz gerektiğini anlatıyor.


Kişisel Gelişim Kitapları tersinden bir Kuran gibi!
Kuran’ı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir! Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor. Bu kitaplar “Şeytanın İlmihal Kitapları” olmaya başladı.

Çok satan, çok okunan ve tartışılan “Yılgın Türkler’in Antimodernist yazarı BÜLENT AKYÜREK’ten bir kavga kitabı daha! AKYÜREK, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğu-nu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor. Ayrıca yazarın bu eseri, Neo-tasavvuf olma özelliğiyle de bir ilk...

İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor. Dinimizde “Kazanmak” ya da Kaybetmek” değil “Sevap” veya “Günah” vardır! Öyleyse başarıya endeksli bu kitaplar niçin çok satıyor anlamış değilim, din elden gitti mi yoksa?


İnternet Zenginleri sizi e-işletme kavramıyla tanıştırmak ve neyi nasıl yapacağınızı göstermek için yazılmış ilk kitap..İçinde bol miktarda örnek ve internet ile başarıya ulaşmış sıradan insanlarla röportaj var.

Eğer siz de internetten nasıl para kazanırım diye kendinize soruyorsanız ve aşağıdakı guruplardan birisinin bir parçasıysanız,bu kitabı mutlaka okumalısınız.

*Kariyerini değiştirmek İsteyenler
*Kariyeri ve Hayat tarzı üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak isteyenler
*Kendisinin patronu olmanın esnekliğini yaşamak isteyenler
*Evden çalışmanın keyfine varmak isteyenler
*Yaratıcı bir iş fikri olan veya en azından yaratıcı bir iş geliştirmek isteyenler


Yeni bir çağdayız; geleneksel yöntemlerle çocuk yetiştirmek artık tek başına yeterli değil. Zamane çocukları, yani "yeni çağın çocukları" çok farklı. Onlarla iletişim kurmak çok daha zor.
Çocuğumuzla etkili iletişim kurmanın yolu öncelikle onu ve kendimizi iyi tanımaktan geçiyor.

Yeni Çağın Çocukları, nasıl bir anne baba olduğumuzu ve çocuğumuzun hangi kişilik tipinde olduğunu bilmemiz, çocuğumuzu yetiştirirken ona özel yöntemler geliştirmemiz gerektiğini anlatıyor. Etkili iletişim kurabilmek için gerekli yöntemleri yeni modeller ışığında, örnek senaryolar ve çözümlemeli soru cevaplarla açıklıyor.
Çocuklarla oyun oynayarak onlara yeni bilgiler öğretmek gibi özel bir uzmanlık alanı geliştirmiş olan Nur Eda Kasap, ayrıca, anne babalara yeni çağa uygun pek çok oyun öneriyor; çocuklar, en iyi bildikleri “oyun” diliyle aktarabilirsek her şeyi kolaylıkla öğrenebileceği için…

Yeni Çağın Çocukları, NLP ve Çoklu Zekâ Kuramı gibi yeni bilgi alanlarını kullanarak çocuklarla iletişim kurmak, özgüvenlerini geliştirmek için yararlı olacak bir başucu kitabı.

Birçok eğitimci ve danışmanın övgüyle karşıladığı bu önemli çalışmayı çocuk yetiştiren herkes, anne babalar, eğitmenler, anaokulu öğretmenleri mutlaka okumalı!