BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.430,54
HABER /  MAGAZİN

Polis evini bastı Köse şok hakaretler etti

Ünlülerin korkulu rüyası Erol Köse'nin bilgisayar ve cep telefonlarına polisin el koyduğu söylendi. Ancak Köse twitterdan farklı yazdı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Twitterdan sanatçılara olmadık hakaretler yapan ünlülerin kabusu Erol Köse'nin başına ne geldi? İddiaya göre Köse'nin evi arandı bilgisayar ve cep telefonlarına el kondu. Köse ise bu iddiayı twitterden yalanlayıp inanılmaz hakaretler savurdu.

Şarkıcı Bülent Ersoy, kendisine Twitter hesabı üzerinden hakaret eden, yapımcı Erol Köse'den şikâyetçi oldu. Bunun üzerine de Köse'nin Ataşehir'deki evine polisin baskın düzenlediği ve bilgisayar ile cep telefonlarına el koyduğu söylendi. Köse'nin polise tepki göstererek "Cep 2.20120421143122.jpgtelefonlarımı almayın beni bitirirsiniz" dediği söylendi. Polisin de Köse'nin GSM kartını iade ettiği bilgisi yayıldı.

BÜLENT ANCAK TELEFONUMUN TOZUNU ALIR

Erol Köse ise evinin polis tarafından arandığı iddiasını reddediyor. Twitter üzerinden hakaretlerine devam eden Köse, şu notları geçti;

*Yahu gulmekten öluyorum Bülübülü fredy bülent polise talimat vermiş !! Bilgisayar ve cep tlflarima el koymuş ! Sanirim ruya aleminde yaşiyor

*Birisi onu dürtup< uyan bulent yine çok yedin ruyadasin adam hala çatir çatir sana saydiriyo > desin.Bulent ancak tlfnumun tozunu alir !

BEN DE BÜLENT ERSOY'U DAVA EDECEĞİM

Bülent Ersoy'un kendisinden şikayetçi olmasını da "ti"ye alan Erol Köse, "Bülent Ersoy beni savciya şikayet etmiş çok korktum !neymiş niye ona genç subyanlar takilip çocuk istismari yapiyo demişim!! Pazartesi de ben gidicem 17 yaşindakiler kocacim deyip 1.20120421143136.jpgahlaksizligi lagalize gosterdigi için toplumsal ahlaki bozmaktan dava edicem" dedi.

GORİLLES İZBANDUTU AYIBOĞAN BÜLENT

"Bülent Ersoy'un cinsel tercihi beni bağlamaz" diye yazan Köse, ünlü sanatçıya hakaretlere devam etti ve bu kez şu twitleri geçti;

*Göya B.Ersoy tlfnlara el koymuş vs vs e ben neyle yaziyorum bunlari !!! İsteyen arasin telefonun ucundayim olmadi Bulent yanlis adrestesin!

*Gorillas İzbandutu Ayibogan Bulent Ersoy 17 yaşinda oğlanlara kocacim deyip ahlaksizliği meşrulaştiriyo diye Utanmaz ilan ettim diye Uzulmuş ve hakaret sayip beni mahkemeye vermiş aman ne korktum! Yazdiklarim yalan degil ki Osmanlica konuşunca o adapsızligi mi silinecek sandi , maske düşünce de panikledi, hangi Dunya Divasi para icin moonwalk yapar!!Bi de utanmadan gazeteleri arayip Erolun evini bastirip

*Bilgisayar ve tlflarini aldim demiş ,Bulü bülü Bulent. Sen anca telefonumun tozunu aldirirsin, sana inanip yazan varsa da gelsin çantami taşisin, biz kesintisiz yazmaya devam ediyoruz büluş sen anca paralel evrenden bizi durdurursun.. Seni çocuk istismarcisi fredy tırnak seni!