BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Küçücük çocuğa oyun bahanesiyle tecavüz

Samsun'da 15 yaşındaki çocuk 6 yaşındaki akrabasına tecavüz etti

Abone ol

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 15 yaşındaki H.D., 6 yaşındaki F.A.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre, ilçeye bağlı Sırbaşmak Köyü'nde oturan H.D., dün akrabası olan F.A.'yı oyun oynama bahanesiyle evin odunluğuna götürüp tecavüz etti.

Daha sonra küçük kız durumu annesine anlattı. Aile de kızlarını Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne götürdü. Küçük kızı muayene eden doktor, durumu jandarmaya bildirdi. F.A., başına gelen olayı ailesiyle birlikte jandarmaya anlattı. Şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alınırken, F.A. da Vezirköprü Devlet Hastanesi'nden Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

ANNE KOŞ, YETİŞ DEDİ AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Duş almak için banyoya giren 20 yaşındaki genç, şofbenden sızan gazdan fenalaşınca banyodan çıkıp telefonla işte olan annesini arayarak "Anne fena oldum. Çabuk yetiş" dedi ama...

Bursa'nın ’nın Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi’nde annesi ile birlikte yaşayan 20 yaşındaki Selahattin Erel, önceki akşam saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle şofbenden sızan gazı soluyan genç, fenalaşınca hemen banyodan çıkıp telefonla annesini aradı. Selahattin Erel, bir işyerinde çalışan annesine, “Anne ben duşa girmiştim ama fena oldum. Çabuk yetiş” diyerek telefonu kapattı.

Oğlundan aldığı telefonla telaşa kapılan anne Selma Omak, işyerinden hemen eve gitti. Kapıyı açıp içeriye giren Selma Omak, banyo kapısında oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. Selma Omak, bu sırada eve dolan yoğun gazdan etkilenince kendisi de hastanelik oldu. Hayatını kaybeden ve cenazesi otopsi için morga kaldırılan Selahattin Erel’in ağustos ayında askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

 

ÖNCE KARISINI ÖLDÜRDÜ, ARDINDAN...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da tartıştığı karısını av tüfeğiyle vurarak ölümüne neden olan bir kişi, aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti. Çiftin son bir aydır aralarında sürekli tartışma yaşadığı öğrenildi.

Olay, Bursa'nın Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'nde saat 02:00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre; Özel bir sondaj şirketinde çalışan İhsan Özcan (46) gece eve geldikten sonra karısı Nurcan Özcan ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yatak odasında bulunan av tüfeğini alan İhsan Özcan, karısını göğsünden vurduktan sonra, aynı tüfeği çenesine dayayarak intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı çilingir yardımıyla açarken Özcan çiftini kanlar içinde buldu. Polis ekiplerinin olay yerine çağırdığı 112 Sağlık ekipleri Özcan çiftinin öldüğünü belirledi.

Özcan çiftinin son bir aydır aralarında şiddetli tartışmalar yaşadığını komşuları polis ekiplerine bildirirken çiftin askerde bir çocukları olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Bursa Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

ŞEHİR MERKEZİNDE KURŞUN YAĞDIRDILAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Van şehir merkezinde silahların kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
20.04.2012 21:28

Olay, saat 18.00 sıralarında Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki özel hastane civarında meydana geldi. Daha önce Gürpınar'ın Sevindik İlçesi Yüzbaşı Mezrası'ndaki arazi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki ailenin kavgası bugün şehir merkezinde de sürdü. İddiaya göre Necati İliçe'nin aracını takip eden Rıza ve Cabbar Koç, aracı Kazım Karabekir Caddesi üzerinde durdurdu. İliçe, kendisine saldıran ve darp etmeye çalışan iki kardeşe silahla ateş etti. Kurşunlara hedef olan Rıza ve Cabbar Koç, hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Yaralılar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'e götürülüp tedaviye alındı. Polis, kaçan Necati İliçe'yi yakalayarak gözaltına aldı. Silahlı kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YÜZBAŞIYIM EVLENELİM DEDİ AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da sosyal paylaşım sitesinde kendisini yüzbaşı olarak tanıttığı kadını 20 bin lira dolandırdığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.Seydişehir'de yaşayan Hasan Z'nin (31), bir sosyal paylaşım sitesine üniformalı fotoğraflarını koyarak ''Evlenecek birini arıyorum'' diye yazdığı mesajına İstanbul'da ikamet eden Türkan S. olumlu yanıt verdi ve şüpheli Hasan Z. ile Konya'da buluştu.

İstanbul'a dönen ve kendisinden borç isteyen Hasan Z'ye 20 bin lira borç gönderen Türkan S, bir süre sonra dolandırıldığını anlayınca savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine Hasan Z, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Seydişehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüphelinin, benzer şekilde çok sayıda kadını dolandırdığı iddia edildi.

Evlenme vaadiyle kandırılan Türkan S, söz konusu kişinin gizlice çektiği görüntülerle kendisine şantaj yaptığını da iddia etti.

TACİZCİYİ KORKUSU YAKALATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa polisi, tecavüze yeltendiği kadının imdat çığlıkları üzerine korkup kaçan şüpheliyi sürdüğü losyonun kokusundan yola çıkarak yakaladı.

Merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi'ndeki bir inşaatta vinç operatörü olarak çalışan 24 yaşındaki A.F., uzun süre önce gözüne kestirdiği evli bir kadını takip etmeye başladı. İşten çıkıp evinin yolunu tutan kadının peşine takılan şüpheli, etrafta kimseyi görmeyince saldırıya geçti. Zorla yere yatırdığı 27 yaşındaki S.U.'yu tecavüzden imdat çığlıkları kurtardı. Polis, mağdurenin bağırması üzerine paniğe kapılıp kaçan zanlının yakalanması için alarma geçti.

Yaşadıklarının şokunu üzerinden atamayan genç kadın, polise şüphelinin eşkalini verirken tek bariz özellik olarak sürdüğü yoğun losyon kokusundan bahsetti. Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan ekipler, tacizciyi yakalayabilmek için çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Her gün çeşitli alışverişler yapan zanlının mağdurenin evinin yakınındaki bir inşaatta çalıştığı belirlendi. Birçok işçinin çalıştığı inşaatı basan ahlak polisleri, tacizciyi sürdüğü losyonun kokusundan tespit etti. Mağdure tarafından da teşhis edilen A.F., "cinsel saldırı" suçundan adliyeye sevk edildi.

TRAVESTİLER İMAMI BÖYLE TACİZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]AYDIN'ın Çine İlçesi Yörükler Köyü imamı 49 yaşındaki Halil İbrahim Dokuz'un evinin kapısını tekmeleyip, sözlü tacizde bulundukları ileri sürülen 6 travesti gözaltına alındı.

Jandarmanın ifadelerine başvurmasından sonra serbest kalan travestilerden birine Kabahatler Kanunu'na göre 82 TL para cezası kesildi.

Yörükler Camii İmamı Halil İbrahim Dokuz, perşembe günü saat 23.00 sıralarında Çine İlçe Jandarma Komutanlığı'na telefon edip, köye gelen 6 travestinin evinin kapısın tekmeliyip, kendisine sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdü, şikayetçi oldu. Köylülerin de sesleri duyarak araması üzerine gelen jandarma ekipleri, travestileri gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen travestilerden 35 yaşındaki Kazım Taba ifadesinde, "Yoldan geçiyorduk. Acıktık. Üzerimizde fazla para yoktu. Köylülerden yardım istedik. 'İmama gidin size yiyecek, içecek verir. Yardımcı olur' dedi. Biz de muhtara gidip, imamın evinin yerini öğrendik. Ancak, yardım istediğimiz imam bizi tersledi, ağır konuştu. Kapıyı açıp, yüzümüze bile bakmadı. Hakaret edince de tartışma çıktı. Başka bir kötü niyetimiz yoktu" dedi. Jandarma, K.T.'ye Kabahatlar Kanunu'nun 36'nci maddesini içeren 'Aşırı gürültü yapıp, çevreyi rahatsız etmek' suçundan 82 TL para cezası verdi.

İmam Dokuz jandarmadaki ifadesinde, kendisini rahatsız eden travestileri daha önce hiç görmediğini belirterek, "Kapıma gelerek kapıyı açmamı ve kendilerini eve almamı istediler. Açmadım. Bunun üzerine tartışma başladı. Ağza alınmayacak küfür ve hakaretler edip, köyünde huzurunu kaçırdılar. Bu nedenle şikayetçi oldum" dedi.

ÖLDÜRECEĞİM DEDİ VE ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Ordu'da jandarma ekiplerini arayarak öldürüleceği yönünde ihbarda bulunup yerini bildiremeden telefonu kapatan kişinin cesedi Fatsa ilçesinde yakılarak toprağa gömülmüş halde bulundu.

156 jandarma ihbar hattını 5 gün önce arayarak "beni öldürecekler" şeklinde bilgi verip yerini ve konumunu bildiremeden telefonu kapatan kişi ile ilgili başlatılan çalışmada, söz konusu ihbarın yapıldığı telefon numarası kısa sürede belirlendi.

Halit Derya (62) adına kayıtlı telefonun sinyallerini Fatsa ilçesine bağlı Yukarıardıç köyünde tespit eden ekipler, çalışmalarını bu köyde yoğunlaştırdı. Köy halkını tek tek sorguya alan jandarma ekipleri, bir vatandaşın bir kaç gün önce sabaha karşı köy yakınlarındaki bir arazi üzerinde büyük bir ateş yakıldığını gördüğünü belirtmesi üzerine söz konusu bölgeye gitti.

Bölgede dedektörle yapılan aramada toprağa gömülü vaziyette yanmış bir ceset bulan ekipler, kemikler üzerinde ise Halit Derya'ya ait olduğu tahmin edilen bir alyans ve bir kol saati buldu. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi sonrasında toplanan kemik parçaları otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada Halit Derya'ya ait telefonla son bir hafta içinde yapılan görüşme kayıtlarını da çıkaran ekipler, görüşmelerin yoğunlukla aynı köyde yaşayan Halil İbrahim V. ile yapıldığını tespit etti. Gözaltına alınan şüphelinin ilk sorgusunda ölen kişiyi olay yerinde yaralı vaziyette bıraktığını söylediği öğrenildi.

İlk ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yetkililer, öldürülen Halit Derya adlı kişinin Adana nüfusuna kayıtlı olduğunu ve Fatsa'da kaldığı otelin güvenlik kamerası kayıtlarında da şüpheli Halil İbrahim V. ile görüştüğünün belirlendiğini kaydetti.

Halit Derya'nın Samsun Çarşamba Havalimanı'na gelişi sırasında kendisini şüpheli Halil İbrahim V. ve beraberindeki M.S ve M.T. adlı kişilerin karşıladığının da belirlenmesi üzerine bu kişiler de gözaltına alındı.