BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Polatlı Pervari gönül köprüsü kuruldu

Polatlı ilçesindeki Akasya Samanyolu Lisesi, Siirt`in Pervari ilçesi Güleçler İlköğretim Okulu`yla kardeş okul oldu.

Abone ol

Güleçler İlköğretim Okulu idarecileriyle irtibata geçen Akasya Samanyolu Lisesi yöneticileri, daha sonra öğretmen, öğrenci, veliler ve yardımsever Polatlılılardan destek sağladı.

Polatlı Samanyolu Lisesi Okul Müdürü Salih Gökçe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Gündüz, öğretmen ve öğrencilerden oluşan 15 kişilik ekip, toplanan giyim, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, sinevizyon, ses, anfi, temizlik maddeleri ve hediyelerle Güleçler İlköğretim Okulu`na gitti.

Polatlı`dan giden kardeş okul temsilcileri için, Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Doğan, Pervari İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Güleçler İlköğretim Okul Müdürü Pınar Banu Ertanır ve öğrencilerin katılımı ile tören düzenlendi. Halk oyunlarının oynandığı törende öğrencilere hediyeleri dağıtıldı. Daha sonra Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Doğan, Samanyolu Lisesi Müdürü Salih Gökçe ve Güleçler Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Pınar Banu Ertanır kardeşlik protokolünü imzaladı.
Akasya Samanyolu Lisesi Müdürü Salih Gökçe, kurulan kardeşlik köprüsünün sadece bu yardımlarla sınırlı kalmayacağını belirterek, görüşmelerinin bundan sonra artarak devam edeceğini söyledi.