BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Pizzada Çak Bi Beşlik dönemi

Pizza Pizza, düzenlediği kampanyalarla pizza tutkunlarının gönüllerini fethetmeye devam ediyor.

Abone ol

Pizza Pizza’da lezzetli sürprizler bitmiyor. 7 Aralık–15 Ocak tarihleri arasında hafta içi her gün, salon ve al-götür servislerde herkes, Pizza Pizza’nın ‘Çak Bi Beşlik’ menülerini 5 TL’ye alabiliyor. 3 farklı menü alternatifli Pizza Pizza’nın yeni kampanyası için fazla beklemeyin! Bu süper lezzet fırsatını kaçırmayın...

Pizza Pizza’nın pizzaseverlere 3 farklı menü alternatifli yepyeni bir kampanya sürprizi daha var. Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri olan Pizza Pizza’dan 7 Aralık – 15 Ocak tarihleri arasında hafta içinde yapılan salon ve al-götür servislerde menüler sadece 5 lira.

Farklı ve dikkat çekici kampanyalarla pizzaseverlerin hep yanında olan Pizza Pizza, 3 farklı menüyü birleştirdiği “Çak Bi Beşlik” ile iştah kabartıyor. Parça pizza, 3 adet nugget, parmak patates ve koladan oluşan Menü 1; mega parça pizza ve 400 cc kolanın yer aldığı Menü 2 ve küçük boy chicken burger, parmak patates ve koladan oluşan Menü 3 seçenekleri ile pizza lezzetini 5 hafta boyunca tüm Türkiye’de yaşatacak.

Menüleri ile fark yaratan Pizza Pizza’nın “Çak Bi Beşlik” kampanyası, 15 Ocak’a kadar devam edecek. Kampanya fırsatlarından yararlanmak ve Pizza Pizza hakkında daha fazla bilgi almak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir ya da Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı olan 44 44 500 numarası aranabilir.