BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Fener Aragonesi bunalıma soktu

Avrupa şampiyonu ünvanı ile geldiği Fenerbahçe'den kovulan Aragones Türkiye'de yaşadıklarını unutamıyor.

Abone ol

İspanya'da evine kapanan Dede, "Türk medyası yalan haberlerle sonumu hazırladı. Hayata küstüm. Hayatımın sonuna kadar da hiçbir gazeteciyle konuşmayacağım" dedi

Takvim, Zico'dan sonra F.Bahçe'nin diğer ünlü hocası Luis Aragones'e ulaştı... Türkiye'den ayrıldıktan sonra İspanya'da adeta evine kapanan ve hiçbir gazeteciyle görüşmeyen Dede, Selçuk Manav'a konuştu.

Hakkımda hep yalan yazdılar
Türk medyasında, hakkında sürekli olarak yalan haberler yapıldığını belirten İspanyol teknik adam "Benim ağzımdan söylemediğim şeyleri yazdılar. Aldığımız her başarısız sonucun ardından çok abartılı yorumlar yapıldı. Ben bunları haketmedim. Bu nedenle de hayatımın sonuna kadar hiç bir gazeteciyle konuşmama kararı aldım" açıklamasında bulundu.

F.Bahçe'ye başarı diledi
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la tanıştığı ilk günden beri saygı ve sevgi çerçevesinde çalıştıklarını belirten Dede, Sarı-Lacivertli takıma başarılar diledi. İspanya'dan bir çok takımdan teklif alan Aragones, bir süre daha çalışmayacağını söyledi.

İspanyol basını ne diyor?
Türkiye macerası onun kariyerini bitirdi

Aragones Türkiye'ye giderek hem İspanya Milli Takım'ındaki görevinden oldu, hem de F.Bahçe'de kariyerini sıfırladı... Bu da onun futbola küsmesine neden oldu. De La Caile (As Gazetesi)

Medyayı hiç bir zaman sevmedi
İspanya Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonu yaparken de medyayla arası iyi değildi. Türkiye'ye giderek İspanya'daki ortamdan kurtulacağını sanıyordu. Ama Türk medyasıyla da geçinemedi. Aragones medyayı sevmiyor... Antonio Merino (El Periodico)