BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.433,66
HABER /  EKONOMİ

Yeni yılın tasarım evleri

Farklı tarzları mimari bakış açısı ile sunan The WOO, yeni yılda çok özel ürünleri sizler için bir araya getirdi.

Abone ol

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre tasarlanan mekânlar sunan The WOO, 2010’a özel en özgün tasarımlı dekorasyon ürünlerini sizlerle buluşturuyor.

“Evim için, benim için” sloganı ile hayatımıza giren The WOO, yeni ve trendy ürünleri ile 2010’da da evinizin tercihi olacak. Ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına dair farklı beğeni ve tarzları mimari bakış açısı ile sunan The WOO, yeni yılda çok özel ürünleri sizler için bir araya getirdi.

Ev yaşamına dair, mobilyadan terliğe geniş bir ürün yelpazesini yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan markanın Palladium AVM’de yer alan mağazasında evinize uygun binlerce farklı alternatif bulabilirsiniz. The Woo’nun 2010 yılı kolleksiyonu “farklılık” ve “uyum” kavramlarında birleşiyor ve klasikten moderne, artnouveau'dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzda mobilya ve aksesuar seçeneği sunuyor.

Ev alışverişlerinizi zevke dönüştürmek, trend mobilyaları özenle dekore edilmiş mekan önerileri içerisinde görebilmek ve yeni yıla özel farklı hediyeler bulmak için The Woo Palladium mağazasını ziyaret edebilirsiniz. İkinci The Woo ikinci mağazası ise Şubat ayında Forum AVM’de açacak.