BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Pınar Altuğ'un eski sevgilisi gözaltında!

Pınar Altuğ'un eski sevgilisi Toni Teodoridis uyuşturucudan gözaltına alındı

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi’nde Toni Teodoridis, evine icra memurları ile gelen polis ekiplerinin bulduğu esrar üzerine babası ile gözaltına alındı.

YATAĞININ ALTINDA ESRAR BULUNDU

Müvekkili olan Bodrumlu işadamı C.Ö.’nün alacağı 140 bin Lira için Avukat Atilla Kağan, icra memurları ve polis ile birlikte Bodrum’a bağlı Torba Mahallesi’ndeki Velgen Sitesi’nde babası Yorgo Teodoridis ile yaşayan Toni Teodoridis’in evine, akşam saatlerinde gitti. Evde yapılan mal kontrolünde, Toni Teodoridis’in odasındaki yatağın altında, kutu içinde, iki paket halinde, 20 gramlık esrar maddesi ele geçirildi. Bunun üzerine baba Yorgo ve Toni Teodoridis gözaltına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ADLİYEYE SEV EDİLECEK

Esrarın bulunduğu sırada babasından gizlemeye çalıştığı belirtilen Toni Teodoridis’in ifadesinde, satıcı olmadığını sadece içici olduğunu söylediği öğrenildi. Baba-oğulun yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Kendisini müteahhit olarak tanıttığı belirtilen Toni Teodoridis’in adı bir dönem dizi oyuncusu Pınar Altuğ ile basında yer almıştı.