BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.425,17
HABER /  DÜNYA

Gülen'den 21 Aralık yorumu

Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen, dünyayı kasıp kavuran 21 Aralık tartışmlarına katıldı.

Abone ol

Fethullah Gülen, Mayalar'ın 21 Aralık 2012'de dünyanın sonuna geleceği kehanetine dair açıklama yaptı.


21 ARALIKLA İLGİLİ HABERLER


21 ARALIK'TA KIYAMET Mİ KOPACAK? NASA NE DİYOR


JAPONYA PRENSESİ'NİN 21 ARALIK KEHANETİ


21 ARALIK KIYAMET PARTİSİ

TOM CRUİSE DA ŞİRİNCE'YE KAÇIYOR

ADNAN OKTAR'DAN 21 ARALIK KEHANETİ

21 ARALIK İÇİN CERN'DEN ÜRKÜTEN AÇIKLAMA

21 ARALIK İÇİN DİYANET'İN AÇIKLAMASI

NEDİR BU 21 ARALIK? KEHANETLERİN TÜM AYRINTISI

Kendini 21 Aralık'ta kıyametten korumak için tünel kazanları eleştiren Gülen, "Her yer paramparça olacak. Sen içine girsen ne olur" dedi.

HER YER PARAMPARÇA OLACAK!

Gülen, Herkul.org internet sitesinden yaptığı açıklamasında, kıyametten kaçışın olmayacağına dikkat çekerek, 21 Aralık iddialarını ortaya atanlara sert bir yanıt verdi.

Gülen, "Rusya 'da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur" dedi.

Kıyametin ne zaman kopacağını bilmenin mümkün olmadığını da vurgulayan Gülen, "Birisi bir yalan attı ortaya 'Aralık ayının bilmem neresinde ne olacak' diye. Ne kadar meşgul oldu insanlar. Doğruysa Rusya'da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar" dediler. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur" diye konuştu.

KIYAMETİN NE ZAMAN KOPACAĞINI ALLAH BİLİR!

Gülen, kıyamet günü nün sadece Allah tarafından bilinebileceğinin de altını çizerek, "Ben hep Cenab-ı Hak'tan diliyorum ki, 'Kıyameti koparacağın zaman beni bir yerde tut da bir de öyle kainat çapında senin azametli tasarrufatını bir temaşa edeyim" Gelse ne olur, isterse şimdi gelsin" ifadesini kullandı.