BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Japon Prensesi'nin şok konuşması

Dünyada milyonlarca kişi onu izliyor. Türkçe alt yazılı konuşması da paylaşım rekoru kırıyor. Japon prensesi'nin bu açıklamaları korkutuyor

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK)- 22 Aralık'ta dünya karanlığa gömülecek. Bu öyle bir karanlık ki 3 gün 3 gece sürecek. Ne güneş görünecek, ne gökteki yıldızlar...

Japonya Prensesi Kaoru Nakamaru 'nun Pisagor Konferansındaki bu konuşması yılın başında gelmişti. Ancak 22 Aralık 2012 tarihi yaklaştıkça Prensesin kıyamet konuşması da yeniden gündeme geldi. Dünya üzerinde tık rekorları kıran konuşmayı prenses bilimsel bir konferansta özel misafir statüsüyle yapıyor.


DÜNYA YOK OLACAK BİR ŞİRİNCE KALACAK

22 Aralık 2012'de ne olacak? Bilindiği gibi Maya Kehanetlerinde bu tarihte dünyanın yeni bir evreye geçeceği yazıyor. Dünyada buna inanan çok insan var. Öyle ki özel sığınaklar yaptıran, konserve depolayan ve korunaklı olduğuna inanılan bölgelere yerleşenler bulunuyor.

Türkiye'de de İzmir Şirince'nin 22 Aralık'taki felaketten etkilenmeyecek yerler arasında olduğu söyleniyor. Hatta Şirince'de 22 Aralık için bütün rezervasyonlar yapılmış ve yabancı turistler şimdiden yerlerini ayırtmış durumda.

MEZAR TAŞINDAKİ 22 ARALIK KEHANETİ

(DEVAMINI OKU)

BİLMEDİĞİM DİLLERİ KONUŞUYORUM

Prenses Nakamaru , 1976 yılında "özel bir aydınlanma" yaşadığını ve üçüncü gözünün açıldığını öne sürenlerden. Dediğine göre yaşadığı bir deneyimin ardından hiç bilmediği dilleri konuşmaya başladı. Reankarnasyona inanan prenses, daha önceki bütün hayatlarını da hatırladığını öne sürüyor.

DÜNYA 3 GÜN KARARACAK, YILDIZLAR BİLE OLMAYACAK

Japonya prensesinin dünyada olay yaratan açıklamalarında bu sözler öne çıkıyor. Prensesin dediğine göre o gün büyük bir dönüşüm olacak. Güneş kaybolacak, 3 gün boyunca gökyüzündeki yıldızları dahi görmeyeceğiz. Bütün yaşam 3 gün süresince duracak. Prenses bu durumu şöyle izah ediyor;

*"22 aralıkta dünya 5.boyuta geçerken nuru adlı bi yerde olacağız. 3 gün 3 gece karanlık olacak.

LİDERLERİN SIĞINAKLARI HAZIR

Prenses'in iddiasına göre önde gelen liderler bu olayı biliyor. Kendileri için özel sığınaklar hazırlatmış haldeler. Gidecekleri ülkeleri dahi belirlemişler. Prensesin iddiaları şöyle;

"Bu sürece girdiğimizi televizyonlar çok vermiyor gizli hükümet insanları bu konuyu biliyor kendilerine belirli yerler bulmuşlar oralara sığınabileceklerini düşünüyorlar. Atlanta, Norveç, Hollanda, İsviçre ve Avustralya'da yeraltı şehirlerine sığınacaklar. Ancak çok da güvende olacaklarını sanmıyorum".

ŞEKERLİ SULAR İÇMEYİN

Prenses konferansta 22 Aralık 2012'e hazırlanmak için bazı tavsiyelerde veriyor. Diyor ki; "Fiziksel ve ruhsal temizlik yapmamız gerekiyor. 22.12.2012'ye kadar vaktimiz var. Fiziksel olarak vücudunuzu arındırın. Herşeyden önce şekerli meyve suları ya da bira içmeyi bırakın. Bunlar vücut için son derece zararlı. Tüm madde içerikli yiyecek ve içeçeklerden uzak durun!"

Prensesin ilginç kehanetlerini yukardaki videodan izleyebilirsiniz.