BIST 9.734
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.424,29
HABER /  DÜNYA

Tom Cruise da Şirince'ye kaçıyor!

Şirince'ye kıyamet akımı devam ediyor. Söylentilere göre 21 Aralık'ta köye gelecekler arasında Tom Cruise da var

Abone ol

Maya Takvimi inancına göre 21 Aralık'ta kıyametin kopacak olması ve İzmir'e bağlı Şirince isimli kasabanın bu kıyametten kurtulacak olması rivayeti her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Selçuk ilçesine bağlı 700 nüfuslu köye gelenlerin ardı arkası kesilmezken, insanlar kalacak yer kalmayan köye karavanlarla geliyor. Köye bu günlerde gelenler aslında Şirince'nin ününü merak ettiklerinden ziyaret yapıyor. Zaten kısıtlı konaklama imkanı olan köyde 21 Aralık günü kıyametin kopacağına inanarak gelecek olanlar ise henüz ortalıkta yok. Zira onlar rezervasyonlarını ve hazırlıklarını çoktan yaptırdı.

TOM CRUISE'DA ŞİRİNCE'DE OLACAK

Modacı Barbaros Şansal ise bir profesör arkadaşının da 21 Aralık'ta Şirince'de olacağını ve o profesörün söylediğine göre ünlü aktör Tom Cruise'un da Şirince'ye geleceğini belirtti. İnsanlığın dünyaya uzaylılar tarafından bırakıldığına inanan ve Maya ile Mısır inancı gibi eski inanışlara rağbet eden Sciencetology tarikatı üyesi olan Tom Cruise'un da Şirince'ye geleceği söylentisi üzerine tüm dünya gözlerini köye çevirdi. NY Times, Bild, Washington Post gibi dünyaca ünlü gazeteler Şirince'yi satırlarına haberlerine taşıdı.