BIST 10.000
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.433,30
HABER /  SPOR

Paulsene Fenere git baskısı

Cuma akşamı evlenen Poulsen, cumartesi sabahı kötü bir süprizle uyandı. Arayan kişi Juventus'un futbol direktörüydü.

Abone ol

Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın" şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı.

La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada "Alessio Secco ile görüştüm, Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın" dediğini anlattı. Fenerbahçe, Poulsen için 55 milyon Dkr. (6.5 milyon Euro) fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Bana anlatılana göre Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Ciro Ferrara'nın kulüpte bir yetkisi yok. Secco daha yetkili ve Secco Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, Fenerbahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Udineses Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor" dedi.

BALAYININ TADI KAÇTI

Ekstra Bladet gazetesi Poulsen ile ilgili haberinde, "Gelişmeler nedeniyle çiçeği burnunda çift, Christian ve Julie Poulsen, balaylarını tatsız geçirecek ve cep telefonlarını sürekli açık tutmak zorunda kalacaklar" ifadesi kullanıldı.