BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.449,81
HABER /  GÜNCEL

Hayır cevabı kocayı çılgına çevirdi

Afyonkarahisar'da ayrı yaşadığı karısını barışmaya ikna edemeyen kişi önce karısını vurdu, sonra da kendisi intihar etti.

Abone ol

Kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken kocası olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesine bağlı Yakasenek beldesinde uzun süredir ayrı yaşadığı karısı Şaziye Sağdıç'ı (36) takip eden Arif Sağdıç (40) eşiyle konuşmak istedi.

Yakasenek İsmet İnönü Bulvarı üzerinde eşi Şaziye ile konuşmaya çalışan Arif Sağdıç, yanında getirdiği küçük bisikleti de eşinden çocuklara vermesini istedi. Bir süre eşiyle tartışan Arif Sağdıç, eşini yolun kenarındaki bir bahçeye götürdü.

Burada eşiyle tartışmaya devam eden Arif Sağdıç, eşinin barışmayı kabul etmemesi üzerine yanında getirdiği tabancayla eşini vurdu. Eşini kanlar içinde gören Arif Sağdıç, öldüğünü zannederek olay yerinde intihar etti.

Köylülerin silah seslerini duyarak olay yerine gelmesiyle jandarmaya haber verildi. Yaralı olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şaziye Sağdıç, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

Yaklaşık 20 yıldır evli ve 2 kız çocuğu olan Sağdıç çifti, Yakasenek beldesinde yaşıyordu. Beldede çiftçilikle uğraşan Arif Sağdıç ile 3 yıl önce ayrı yaşamaya başlayan Şaziye Sağdıç, kocasının kendisini ve çocukları rahatsız ettiği gerekçesiyle Çay ilçesinde bulunan kız kardeşinin yanına taşındı.

Bu süre içerisinde yakınları tarafından zaman zaman tekrar barıştırılan çift, bir yıl önce boşanma istemiyle mahkemeye başvurdu. Boşanma davaları devam ederken, Yakasenek beldesindeki anne ve babasının kabrini ziyaret için gelen Şaziye Sağdıç, kocası Arif Sağdıç tarafından silahla vuruldu.

Arif Sağdıç'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından Yakasenek beldesinde yakınları tarafından toprağa verildi. Şaziye Sağdıç'ın hayati tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.