BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.401,09
HABER /  MAGAZİN

Boynuzu Avşarın kendi istemiş

Hülya Avşar'ın sözleri yine gündemden düşmeyecek. Avşar'a göre evli erkek arada bir aldatmalı!

Abone ol

Avşar kızı Bayülgen'e konuk oldu, açıklamalarıyla yine gündem yaratacağa benziyor. Karşılıklı iltifatların havada uçuştuğu programda söz bir ara aldatılma meselesine gelince, Avşar kızı yine bombayı patlattı: Aldatılma oyunu hoşuma gidiyor!

Hülya Avşar, Bayülgen'in "Nasıl Yaşlanıyorsun?" sorusuna "Güzel. İstediğim noktaya doğru keyifle geldiğimi düşünüyorum... Hani derler ya herşeyi uzaktan ve tepeden izlemeye başlarsın, insanın en huzura erdiği dönemdir. Ruhen de öyle hissediyorum ama fiziksel anlamda her geçen gün olmam gereken yere oturduğumu düşünüyorum. Yaşlanmayı seviyorum" yanıtını verdi.

PİS, ÜÇKAĞITCI, BERBAT BİR KARAKTERİN VAR!

Okan Bayülgen, Avşar'ın konuşmasından sonra onunla ilgili ilginç bir yorumda bulundu: "Aslında hiç bir şeye tepeden bakmıyorsun. Aslında benim, belki daha önceden tanıyanlar da aynı şeyi söyleyecektir, 94 senesinde tanıdığım, bir sürü şeyi yapmak isteyen kız hala duruyor, hala olgun falan değilsin, hala herkesle yarışacak kadar haşarı, pis, üçkağıtçı, berbat bir karakterin var" diye konuşan Bayülgen'in son derece samimi bir üslupla söylediği bu sözler karşısında Hülya Avşar, gülümseyerek "Çak, bu işte" diyerek elini uzattı.

KENDİNİ ANLATIYORSUN BANA!

Okan Bayülgen'in "Sana bir değer biçiyorlar. En berbadı, o değere layık olmaya çalışman sabahtan akşama kadar. Herkes seni çok seviyor, takip ediyor... Nasıl samimi konuşulabilir onu da bilmiyorum kameralar varken ama aslında böyle bir şey var" sözlerine de Avşar kızının yanıtı şöyle oldu:

"Aslında bahsettiğin şey, felsefi bir şey. Bunu anlatabilmen, buna cevap alabilmen de çok zor. Yaşadığın bazı şeyleri.Kendini anlatıyorsun bana yani."
Hülya Avşar'ın sözlerini onaylayan Okan Bayülgen, "Evet kendimi anlatıyorum, bir yerden sonra benziyor çünkü" ifadesini kullandı.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA

[PAGE]

 "BEN KİMSEYE ÖRNEK OLMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Avşar, Okan Bayülgen'in, güzelliğini korummak amacıyla bir çaba harcadığı ve gözönünde olduğu için dikkat etmek zorunda olduğu sözlerine ise katılmadı. Hülya Avşar, "Ben kendime dikkat etmek zorunda falan değilim. Kendime dikkat etmek zorunda olduğum zaman insanlar beni zaten terkederlerdi...Ben kendime dikkat etmek zorunda değilim. Kimseye örnek olmak zorunda hiç değilim. Ben sadece güncel hayatımda nasıl yaşamak istiyorsam öyle yaşıyorum. Ne söylemek istiyorsam onu söylüyorum. Benimle bu şekilde mutlu olan olur, olmayan olmaz" açıklamasını yaptı.

SALAKLIK YAPTIĞINI DÜŞÜNSEM DE SÖYLEYEMİYORUM!

Okan Bayülgen, Hülya Avşar'a ilginç bir üslupla iltifat etti. Avşar'ı da şaşırtan
konuşmasında Bayülgen, "Şöyle bir auran da var ki salaklık yaptığını düşünsem de salaklık yaptığını söyleyemiyorum. İşte bu. Böyle zorlayan bir tarafın var. .. Bunu kocana, ya da sevgiline de yapıyorsun galiba.." sözlerini sarfetti.

Bu sözler üzerine Hülya Avşar, samimi bir itirafta bulunarak "Çünkü ben salaklığımı kendime söylüyorum. Salaklık yaptıysam salağım diyorum. Boynuzlandığım dönemde boynuz takıp çıktığım gibi" ifadesini kullandı.

AVŞAR KIZININ BOYNUZLANMA
HİKAYESİ HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

BOYNUZLANMA OYUNU HOŞUNA GİTTİ

Bayülgen ve Hülya Avşar arasında, programın bu bölümünden itibaren aldatılmak ve evlilik üzerine ilginç bir sohbet gelişti.

İşte ikili arasındaki o diyaloglar:

Bayülgen: Aslında boynuzlanmadın. Boynuzlanma oyunu hoşuna gitti.

Avşar: Boynuzlanırken hiç hoşuma gitmedi ama ondan sonrasını bilmiyorum

Bayülgen: Herkes Hülya'nın yapmasını bekliyordu ama sen yapmadın

Avşar: Yaptırdın mı diyorsun? (kahkahalarla gülüyor)

Bayülgen: Sen yapmadın ve evliliğinden sıkılmıştın ve başkası yaptı. Asıl zeka bu. Sen yapmadın. Onunla oynadın

Avşar: Ay Okan, seni övmek istemiyorum ama feci bir şeysin! Şöyle diyebilirim, 'Evet aslında ben öyle olmasını istedim, öyle oldu. Yoksa beni aldatacak adam..' Hayır öyle bir şey olmadı. Ciddi ciddi aldatıldım. Ama tabi ki aldatılma sebebi ne? Güzel olmadığım için mi, kadın olmadığım için mi? Hayır. Belki karşılıklı sıkılmak.

ALDATILMAK BELKİ DE BENİ KAMÇILAYAN BİR ŞEY!

Kadınların aldatmak konusunda erkeklerden daha beter olduğu görüşünü savunan Hülya Avşar, "Sanmayın ki sadece siz yapıyorsunuz bu işleri" dedi. Avşar, kadınların kocalarını aldatmasa bile, aldatılacaklarını hissettiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Kocasını aldatmasa bile onun o noktaya geleceğini en azından hissediyor. Onu o noktada ya tutuyor ya bırakıyor. Kadın o noktada istediği gibi oynuyor. Biraz da kadın da sıkıldıysa bu işten, hele ki işi olan para kazan bir kadınsa, ipin ucunu bırakıyorsun dtabi. Sonunda adın aldatılmış olarak kalıyor olabilir. Bu beni hiç rahatsız etmiyor. Ayrıca aldatılabilirim de. Belki bu beni kamçılayan da bir şeydir."

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA

[PAGE]

ERKEK ARADA BİR ZEVKLENMELİ!

Evlilik kavramını "Aile olmak, arkadaş olmak, sıkılmak, bir süre sonra eğer karşılıklı birbirinize 'Çok ayıp oluyor, ben bu gece kocamla beraber olayım' durumları yoksa, seksi unutmak, bu arada hayatını başka şekillerde eğlendirmek" olarak tanımlayan Hülya Avşar, erkeklerin 'arada bir' aldatmalarının da evliliğin gidişatını olumlu etkilediği görüşünü savundu ve şöyle konuştu:

"Bunu erkek olarak başka bir kadınla arada bir zevklendirmek.. O tür erkekler evliliklerinde daha mutlu oluyorlar. Ben kadınlara da söylüyorum, bırakın arada bir yapsınlar. Yapsınlar ki -ama siz duymadan sizi rencide etmeden- çünkü erkek ve kadın bir süre sonra sıkılıyor."

KADINLAR BAŞKA ERKEKLERİ HAYAL ETMELİ

Kadınlara, evlilik ya da birlikteliklerinde ilginç önerilerde de bulunan Hülya Avşar, "Kadınlar için de aynı şeyleri söylüyorum. Git başka bir erkekle beraber ol anlamında değil. Arkadaşlarınla bir erkek hakkında konuş, hangi erkeği beğendiğini konuş, o erkeği hayal et. Benim kafamda sadece kocam olmalıdır diye düşünme" diye konuştu.

Avşar kızı, bu görüşlerini savunurken, bunun yalnızca dilde ve hayalde kalmasını da doğru bulduğunu sözlerine ekleyerek "Bunu icraata dökme çünkü ailen var, çevren var, sonra seni rahatsızz edecek. Bence kadın bunu yapmamalı ama içinden bu heyecanı yaşamalı ve kocasını da hafif tedirgin edebilmeli" açıklamasını yaptı.

AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA

[PAGE]

SEVGİYLE SEKS OLMAZ

Hülya Avşar'ın "Sevgiyle sadece seks olmuyor, sevgiyle başka şeyler olabiliyor ama seks yapmak,... yani ben şunun cevabını hala bulamadım. Uzun evliliklerinde karı-koca kendisine hala deli gibi seks yapabilecek noktada nasıl tutabilir? Bu çok zor bir şey. Seksin hayatında ne kadar önemli olduğuyla ilgili bir şey" sözlerini Okan Bayülgen de doğruladı.

ALDATAN KİŞİ ASLINDA AİLESİNİ VE SOYADINI ALDATIR

Bir kadının evlendikten sonra erkeğin soyadını alıp onun ailesine girdiğine dikkat çeken Hülya Avşar, "Sen bu kadını gizli gizli aldatmakla zannediyorsun ki bir şey yaptın. Hayır, sen kendi aileni, kendi soyadını aldatıyorsun. Kendi soyadına ihanet ediyorsun. Senin karın, çocuğunun annesi. Başka bir kadın, nasıl senin karının üzüntüsünden mutlu olabilir. Buna sen veriyorsun fırsatı. Vermeyeceksin. Biraz irade, biraz ne yapmak isteidiğini bilmek" ifadesini kullandı.

EĞER BİR GECELİK OLSAYDI EVLİLİĞİMİ BİTİRMEZDİM

Aşık olmanın durumu değiştirdiğine de atıfta bulunan Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile evliliğinin bitmesiyle ilgili olarak "Benim evliliğim zaten o şartlarda bitti. Başka şartlarda bitmezdi. Aşık mıydı bilmiyorum ama 4 yıllık bir ilişki olduğunu öğrendikten sonra bitti" diye konuştu.

Eğer eski eşinin bir gecelik bir ilişkisi olsaydı, onu görmezden gelebileceğini de vurgulayan Hülya Avşar, "'Aman kadına bak ne kadar yüzsüzmüş' falan bunlar hiç beni ilgilendirmez. Sonra onlar mı oturup benim için üzülecekler?" şeklinde konuştu.

Okan Bayülgen'in programın sonunda, evlilik ve aldatma üzerine yaptıkları bu konuşma sonunda söylediği sözler ise hayli manidardı:

"Bence harikulade bir program oldu. Selin Karacehennem'in evlilik programının tahtını sarsıyoruz gibi geliyor bana. Önümüzdeki sezon Selin'in programını alırız."

Televizyon Gazetesi