BIST 10.164
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.470,01
HABER /  GÜNCEL

Vali birkaç kişiye hakkını helal etmedi

8 ilin valisiyle merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, bir veda mesajı yayınladı.

Abone ol

Bugün kentten ayrılacak Vali Yavaşcan, veda mesajında "Hakkımda yaptıkları iftira, yalan ve gıybet nedeniyle Allaha havale ettiğim birkaç kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum" diyerek herkesten helallik istedi.

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayınlanan valiler kararnamesinde 8 ilin valisiyle birlikte merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, bugünkü veda mesajında helallik istedi.

Veda ziyaretlerini tamamlayan ve ardından bir veda mesajı yayınlayan Yavaşcan, 30 yıllık memuriyetlik hayatında önemli hizmetlerde bulunduğu ve bunları yerine getirmeye çalıştığını söyledi.

Helallik konusunda bazı kişileri bilmeyerek de olsa kırmış olabileceğini aktaran Vali Yavaşcan, birkaç kişiyi de bu konuda Allah'a havale ettiğini açıkladı.

Vali Yavaşcan şu ifadeleri kullandı: "Hakkımda yaptıkları iftira, yalan ve gıybet nedeniyle Allaha havale ettiğim birkaç kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum ve bilmeyerek de olsa kalbini kırmış olabileceğim herkesten samimi bir şekilde helallik istiyorum. İyiliğin, müsamahanın, cömertliğin feragat ve fedakarlığın başkentinden ayrılırken tüm mesai arkadaşlarıma, tüm dostlara ve nihayet Şanlıurfalı hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyor ve bu kentin pırıl pırıl istikbaline duyduğum imanla Cenab-ı Haktan sıhhat afiyet ve mutluluklar diliyorum."