BIST 10.012
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

İşte Albay Çiçekin o imzası

Olay imza gerçek mi sahte mi? Albay Çiçek'in 7 yıl önceki imzası bulundu. Olay belgedeki imza ile karşılaştırıldı.

Abone ol

İşletme Anabilim Dalı'nda doktora yapan Çiçek'in, üniversitede resmî evraklara attığı imzalarla skandal eylem planının altında yer alan imza büyük benzerlik gösteriyor.

Askerî savcılık, Genelkurmay Harekât Dairesi tarafından hazırlandığı iddia edilen belgedeki imzayla ilgili olarak soruşturma açarken, kamuoyu kriminal incelemenin sonucuna kilitlenmiş durumda.

İMZAYI BOŞUNA ARAŞTIRMAYIN!

Adli Tıp Uzmanı Sevil Atasoy konuyla ilgili bilimsel bir açıklama yaptı. "İmzanın gerçek olup olmadığı fotokopi üzerinden kesinlikle anlaşılmaz diyen Atasoy'a göre yapılması gereken tek şey imzayı araştırmak değil, o fotokopinin nerede oluşturulduğunu bulmak...

Atasoy'un sözlerini okumak için tıklayınız...

Zaman, tartışmalara son noktayı koyacak önemli bir belgeye ulaştı. Albay Çiçek'in, 17 Ocak 2002'de Çukurova Üniversitesi'nde doktora yapmak için müracaat ettiği sırada kullandığı imza ve el yazısını buldu.

İMZALARDA BÜYÜK BENZERLİK

Kurmay Kıdemli Albay Dursun Çiçek'in Çukurova Üniversitesi'nde doktora yapmak için müracaat ettiği sırada kullandığı imza, skandal 'İrticayla Mücadele Eylem Planı'ndaki imzayla büyük benzerlik gösteriyor. 

2002'DE HEDEFİNİ AÇIKLIYOR

Doktora programına müracaat formunda, "Önümüzdeki 10 yıl için kariyer hedefleriniz nelerdir?" sorusuna Çiçek şu cevabı veriyor:

"Öncelikle amiral olarak TSK'da hizmetime devam etmek, bu mümkün olmadığı takdirde üst düzey yönetici olarak görev yapmak." 2001– 2004 tarihleri arasında Hatay İskenderun'da deniz er eğitim alay komutanlığı yaptığı sırada doktora programına kayıt olan Çiçek, 2005'te tezini tamamlayarak doktor unvanını alıyor.

TEZDE NELER SÖYLÜYOR?

Tezde ilgi alanlarını tenis, yüzme, kayak, basketbol, voleybol ve kitap okuma şeklinde sıralayan Dursun Çiçek, tezin sonuç bölümünde şu ifadelere yer veriyor: "Örgütte iş, yaşam kalitesinin gelişmesine önem vermeyen, onların sosyal ve psikolojik yapılarını analiz edip yönetimde değerlendiremeyen yöneticilerin, örgütte çalışanlarla pozitif bir iletişim içinde olması, onları bilgilendirmesi, onlarda kendine karşı bir sevgi ve güven yaratması aynı şekilde birer insan olan tüketicilerin taleplerine uygun bir mal ve hizmet üretme konusunda başarılı olması düşünülemez. Günümüzde 'ne sadece ekonomik ne de sadece sosyal insan görüşü' tam olarak geçerli değildir. Gerçek olan, insanın duygusal varlık olması nedeniyle karmaşık bir yapıda olmasıdır. Çünkü insanı motive edici unsurların başında sadece ekonomik özendiriciler değil, psikososyal özendiriciler gelmektedir."

İŞTE ALBAYIN İKİ İMZASI

[PAGE]

İKİ İMZA YAN YANA

[PAGE]