BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.428,73
HABER /  MAGAZİN

Temizlikçisi Sibel Canı suçladı

Hülya Avşar hapis cezasına çarptırıldı. Tuba Büyükstün'ün canı yanmış. Haluk Levent gözaltına alındı.

Abone ol

Asi dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, dizinin veda yemeğinde, Mega Magazin programına hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Canım yanıyor

Yoğun çalışma temposundan dolayı dizi setinde birkaç kez baygınlık geçirdiği haberlerini doğrulayan oyuncu, “Bir buçuk ay boyunca günde sadece bir buçuk-iki saat uyudum. Yorgunluktan baygınlık geçirdiğim zamanlar oldu” dedi. Büyüküstün, eski sevgilisi Bülent İnal hakkındaki sorulara, “Canım yanıyor. Onun dışında yapacak bir şey yok. Hiç kimse açısından orada yanlış bir şey yoktu. Saygı duymak lazım” cevabını verdi.

İki saatliğine gözaltına alınan sanatçı kim?

[PAGE]


Türk Anadolu rock sanatçısı Haluk Levent, Antalya'da bir okulun mezuniyet gecesinde verdiği konserin ardından sivil polisler tarafından hakkındaki bir suçlama nedeniyle gözaltına alındı.

Yaklaşık iki saat boyunca polis merkezinde ifade veren Levent, daha sonra serbest bırakıldı.

'Aldatılırsam katil olurum' diyen manken kim?

[PAGE]



Nigar Talibova, geçen gün katıldığı bir açılışta gazetecilerin evlilikle ilgili sorularına ilginç yanıtlar verdi.

Evlenmeyi kesinlikle düşünmediğini söyleyen ünlü manken, 'Ne şimdi ne de ileride evlenmeyi düşünmüyorum. Zaten şu an için aşık olduğum kimse yok.

Mantık evliliği yapmak da bana göre değil' dedi. Sinirli bir yapıya sahip olduğunu anlatan Talibova, 'Evlendiğimde eşimin sağda solda çapkınlık yaptığını, benim yanında başka kızlara baktığını görürsem onu öldürürüm' diye konuştu.

Sibel Can'a temizlikçisinden suçlama

[PAGE]

  

Sibel Can'ın evinde temizlikçi olarak çalışan Elif Köse, haksız yere işten çıkarıldığını ve sigorta primlerinin ödenmediğini ileri sürerek 2 ayrı dava açtı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Can'dan 2 bin 700 TL alacağı olduğunu savunan Elif Köse, sigortasının tespit edilmesini isterken, dava sonunda kazanımlarının tahsilinde sıkıntı yaşamaması için sanatçının oturduğu eve ihtiyati tedbir konulmasını talep etti.

Can'ın mali müşaviri Mıgırdiç Kaya ise iddiaları reddetti.

Nazan Öncel'den hırsızlara çağrı

[PAGE]

Kemerburgaz'da evde eşi Akşit Togay ile uyurken evine hırsız giren ünlü besteci ve yorumcu Nazan Öncel'in psikolojisi oldukça bozuk. Bugün gazetesinin haberine göre; evden yükte hafif pahada ağır ne varsa çalan hırsızlar hakkında Öncel, şunları söyledi:

"Hırsızlara akıl sır erdirmek mümkün değil. Evimiz en üst katta olduğu halde girdiler. Çaldıklarının maddi değerleri önemli değil, önemli olan içinde son bestelerimin yer aldığı bilgisayarın götürülmesi oldu. Aldıkları her şey onların olsun, bestelerimi geri getirsinler. Henüz yeni, çok taze bestelerim gitti. O besteleri yaşadığım anları tekrar yakalamam imkansız."

ÖZEL GÜVENLİK TUTTUK
Olaydan korktuğunu da itiraf eden Öncel, şöyle devam etti: "İyi ki hırsızlarla karşılaşmadık. Bu tip insanların ne yapacağı, ne olacağı belli olmaz. Karşı karşıya geldiğimizde içkili bir insan olabilirdi. Eşimin Volvo marka arabasının anahtarını almışlar. Arabayı güvenlikten geçiremediklerinden götürememişler. Belki de başka bir güne bırakıyorlar. Benim arabamın anahtarını bulamamışlar." Ünlü sanatçı güvenlik tedbirlerini artırdıklarını belirterek, "Özel olarak güvenlik şirketleriyle de çalışacağız" dedi.

Kutluay çiftini kızdıran dedikodu

[PAGE]

Ünlü basketçi İbrahim Kutluay, 3 yaşındaki kızı İrem'i alıp Fethiye'de tatile çıkarken, Demet Kutluay da 3 aylık oğlu Ömer'le İstanbul'da kalınca ayrılık söylentileri başladı. Demet Kutluay, konuyla ilgili Bugün gazetesine şunları söyledi:

"Bunu çıkartanlar saçmalıyorlar. Bir kızla babası tatile çıkamaz mı? Biz ayrılanlar sürüsünden değiliz." İbrahim Kutluay ise şöyle konuştu: " Kızımla başa başa kalmak istedik. İrem'le çok farklı duygular paylaşıyoruz. Ona her zaman arkadaş gibi yaklaşıyorum. Hayatta belli başlı kurallar var onları öğrettim. Ömer de büyüyünce beraber olmaktan zevk alacağız. Kendi başına özgür, sorumluluk sahibi evlatlar yetiştirmeye çalışıyorum. Eşim Demet ve Ömer de en kısa zamanda bize katılacak."

Tuğçe Kazaz neye tövbe etti?

[PAGE]

Manken Tuğçe Kazaz görüntü yönetmeni sevgilisi Ramin Matin ile yollarını ayırdı.

Fransız asıllı Matin uğruna Yunanlı eşi Yorgo Seitaridis'ten boşanmaya karar veren Kazaz, yeni ilişkisinin bitmesiyle birlikte soluğu Çeşme'de aldı.

Önceki gün İstanbul'a dönüp bir firmanın defilesine çıkan Kazaz “Ramin ile arkadaş olarak çok iyi anlaşıyoruz ama sevgili olarak uyuşamıyoruz. Bir daha asla yabancı erkekle birlikte olmam” dedi.

Yavuz Bingöl yakalandı

[PAGE]


Güzel oyuncu Burcu Kara ile evliliğin eşiğinden dönen Yavuz Bingöl, ayrılığın ardından gece hayatında sık sık boy göstermeye başladı.

Ünlü şarkıcı, bu kez de Kemer'in ünlü gece kulübü Aura'daydı. Takvim gazetesinin haberine göre; arkadaşlarıyla birlikte eğlenmeye giden Yavuz Bingöl, uzun süre pistte dans etti.

Şarkıcı, ardından mekanda sigara satan kızla koyu bir sohbete daldı. Hızını alamayan Yavuz Bingöl'ün son hamlesi ise seksi Rus dansçıya gül göndermekti!

Gönül Yazar dayak mı yedi?

Gönül Yazar'ın, işadamı Zeki Küçükberber ile ilişkisinde şiddete maruz kaldığı öne sürüldü. Ünlü şarkıcının başından geçenleri yakınlarına şöyle anlattığı öğrenildi:

 “Antalya'da onun çiftliğindeydik. Bana 'Eski filmlerinden birini koy da izleyelim' dedi. Ben de 'Bir Gecelik Gelin' filmimi koydum. Filmde eşikten atlayıp, kocam olan aktörle öpüşüyordum. Zeki bunu görünce çılgına döndü. Videodan kaseti çıkartmak istedim. Bana 'Videoya elini sürme, antikadır, bozarsın' dedi. Bunun üzerine ben de 'O zaman sen de lap top'umdan elini çek' diye bağırdım.

Sinirle ayağa kalktı ve 'Ağzındaki takma dişlerin parasını ben ödedim, onları bana geri ver' diyerek o kocaman elini ağzımın içine sokup, takma dişlerimi ağzımdan çıkarttı. O günden sonra bir daha görüşmedik. Zaten aramızda öyle sanıldığı gibi sevgili durumu da yoktu.” Zeki Küçükberber 8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'a hediye ettiği Jaguar marka otomobil ile gündeme gelmişti.

Avşar'a hapis cezası

[PAGE]

Hülya Avşar, üçüncü kez yapılan yargılamada 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Komşusu Nazmi Karbuz'un 13 meyveli ağacını kestiği iddiasıyla 2002 yılından bu yana yargılanan, mahkemece verilen 2 beraat kararı Yargıtay'ca bozulan Hülya Avşar, üçüncü kez yapılan yargılamada 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Avşar'a verilen ceza, 5 ay hapis ve 90 TL adli para cezasına çevrilerek, “denetimli serbestlik” kapsamında 5 yıl süreyle ertelendi.

Avşar, bu süre içerisinde herhangi bir suçtan ceza alırsa, hükmolunan karar uyarınca cezaevine girecek.